K2 a Gate Crasher vyrážajú na spoločné jarné klubové turné 2013!

Rockerky K2 a rockeři Gate Crasher oznámili termíny společného jarního turné, během kterého v českých a moravských klubech představí své nové desky Odejdeš a Bitterfly.

Zastávky budou hned v 6 městech, mezi kterými nechybí ani domácí prostředí obou kapel, tedy Hradec Králové a Brno. Na několika vystoupeních se můžete těšit také na kapelu NIL z České Třebové. Celé turné odstartuje již 21.2. v brněnském klubu Melodka.

Na šňůru se hrozně těšíme, už jen proto, že ji jedeme společně s K2. Bude to určitě zážitek, jak pro nás tak pro návštěvníky“ říká Ondra Novák, zpěvák a kytarista Gate Crasher. „ Je to pro nás poprvé, co s Gate Crasher vystoupíme na klubových scénách a rovnou obě kapely představí nová alba. Nemůžeme se dočkat. Myslím, že kdo přijde, tak nebude litovat“ dodává Klára Gajová z K2.

Rockerky K2 koncertují společně již 7 let nejen po ČR ale také v Německu, Polsku, Rakousku a na Slovensku. Jarní část tour pokračuje v prezentaci alba Odejdeš, které KáDvojky natáčely ve studiu Propast pod vedením Lukáše Chromka a Petra Kovandy (leden—duben 2012).

K singlu Růžová natočily s Honzou Míkou (filmofon.cz)  videoklip, který můžete vidět na Tv Óčko nebo youtube. Deska Odejdeš vyšla v červnu u vydavatelství EMI Czech Republic, křest proběhl v Paláci Akropolis 18.9.2012 a jejími kmotry se stali Petra Janda, Lukáš Chromek a Škwoři.

kadve.eu
facebook.com/k2kadve

Skupina Gate Crasher za dobu svého působení vystupovala jak s předními českými interprety, tak se zahraničními hvězdami (Aerosmith, Iron Maiden, Korn, Ozzy Osbourne,…) a vystupuje pravidelně na velkých letních festivalech (Masters of Rock, Noc Plná Hvězd,…).

V listopadu 2012 vydala skupina nové, již třetí album Bitterfly, ke kterému v listopadu odjela turné jako host kapely Die Happy (DE). Kmotry nové desky se stali Marta Jandová, Tomáš Hrbáček a František Furch.

gatecrasher.cz
facebook.com/gatecrasherband

Seznam koncertů:
ct 21.2.2013 Brno – Melodka
pá 1.3.2013 Litomyšl — MC Kotelna
so 2.3.2013 Praha — Rock Café
st 27.3.2013 Hradec Králové – Ac klub
pá 5.4.2013 Krnov – Kofola music club
so 13.4.2013 Vyškov – klub B-29

Zdroj: Organizátor