Kaiser Chiefs konečne vydávajú nový štúdiový album!

Úspešná anglická skupina Kaiser Chiefs sa takmer po troch rokoch vracia s novým radovým albumom. Ich, v poradí už piaty štúdiový album, s názvom Education, Education, Education & War vychádza už dnes tj. 28. marca!

Skupina pesničky pre nový album napísala v Londýne, Los Angeles a Nashville a desiatku pesničiek následne odisšla natočiť do neznámeho Maze Studio v Atlante, kde nad celým vznikom albumu dohliadal producent Ben H. Allen III.

KC_3

Ten má na svojom konte už veľa úspešných albumov, v minulosti sa podieľal na vzniku albumov Gnarls Barkley, Animal Collective alebo Deerhunter.

Kaiser Chiefs neponechali nič na náhode a venovali sa aj následnému mixovaniu celého albumu. To prebiehalo v Electric Lady Studios a celé si to vzal na starosť uznávaný Michael Brauer, ktorý je podpísaný pod veľkými albumami Coldplay, Pet Shop Boys či My Morning Jacket. Výsledok je výborný a kapela tak svojim fanúšikom servíruje údajne najlepší album svojej doterajšej kariéry.

Kaiser Chiefs niekoľko pesničiek z albumu Education, Education, Education & War predstavili už v priebehu minuloročnej festivalovej sezóny a zožali s nimi veľký úspech. Asi najväčší úspech mala pesnička “Coming Home“,ktorá sa stala aj pilotným singlom celého albumu.

Po singli, ktorý sprevádza aj veľmi vtipné, na jeden záber natočené video, už siahla väčšina európskych  rádií a v kuloároch je pesničke predurčený podobný osud ako 7 rokov starému hitu “Ruby“.

KC_1

Kaiser Chiefs sa s novým štúdiovým albumom vracajú vo fantastickej forme a ich nový album je tak jedným z najočakávanejších titulov tejto jari! Skupina tak určite nadviaže na doterajšie úspechy, ktorými boli tri prestížne ceny Brit Awards, mnoho zlatých a platinových ocenení a milióny predaných albumov a singlov.

Kaiser Chiefs sú späť! Práve dnes vychádza ich nový album album “Education, Education, Education & War“ pod hlavičkou Universal Music!

EEEW_Final_cover

https://www.kaiserchiefs.com
https://www.facebook.com/kaiserchiefs

Zdroj: Universal Music s.r.o.