KALI: Som rád, že môžem byť súčasťou plnenia ďalšieho sna.

Už túto sobotu slovenský raper KALI uzavrie sériu koncertov pod hlavičkou posledného vydaného albumu ZLÝ PRÍKLAD. Okrem ohlásených hostí raper pripravil ďalšie prekvapenie.

Záverečný koncert Zlý Príklad Tour sa bude konať už túto sobotu v bratislavskom Ateliéry Babylon. Kali v priebehu večera spustí vodopád svojich textov, ktoré sa u nás stali veľmi populárnymi. Na jednom pódiu spojí svoje sily aj s kapelou Peter Bič Project, ktorá sa stala raperovým hudobným hosťom a zahrajú piesne z repertoára úspešného Bratislavčana. V priebehu večera sa uskutoční aj slávnostný krst posledného albumu, ktorý so všetkou parádou pokrstí Kaliho manažér Miroslav Čimo. Krstom sa zároveň otvorí ďalšia etapa Kaliho pôsobenia na hudobnej scéne. Priamo namieste predstaví nový singel ZASE SME TO…

KALI Michal Petrík

Práve spomínaný Čimo má na svedomí poslednú novinku. Manažér a majiteľ hudobného vydavateľstva KALI RECORDS, ktoré zastupuje Kaliho, ale i duo Ricco a Claudia sa rozhodol popasovať s výzvou a do svojej hudobne rodiny prijal kontroverznú Zuzanu Plačkovú. „Na rok 2016 sme si pripravili niekoľko projektov, DJ Zuzana Plačková je jedným z nich, vždy sa snažíme prísť s niečím jedinečným, vypĺňame diery na trhu. Zuzka je veľmi inteligentné, šikovné a cieľavedomé dievča. Má veľký potenciál, o čom svedčí aj počet fanúšikov na jej sociálnych sieťach a my ho samozrejme s celým našim tímom využijeme naplno. Našim cieľom je, aby fanúšikovia na našich akciách dostali maximum a odchádzali s dobrým pocitom,“ okomentoval Čimo zrod spolupráce s ambicióznou blondínkou.

Podľa informácii, ktorými sa Zuzana netají, vízia stať sa DJkou je už ročná záležitosť. Svoje ambície odhalila pred letom minulého roka a do tejto chvíle na sebe pracovala a priučovala sa DJskému umeniu a teší sa, že svoje schopnosti predvedie práve na Kaliho krste. A čo na to hovorí samotný raper? „Ja som rád, že môžem byť súčasťou plnenia ďalšieho sna. Pre Zuzu to bude šanca. Pri jej odhodlaní a daru zakaždým niečím prekvapiť to môže dobre vypáliť. A ako ju poznám, ľudia, čo tam budú, sa môžu tešiť aj na to, že určite spraví rozruch aj kostýmom, ktorý si na akciu pripravila.“

Zuzana Plačková Alexandra Photography

V priebehu večera okrem hlavnej hviezdy a spomínaných hostí sa v priebehu niekoľkohodinovej show predstavia aj Peter Pann, Dawe White. Ide o ďalší mladý talent, ktorého si Kali vzal pod ochranné krídla. Sexy postavičky a ladné pohyby predvedie Lady Mel so svojimi kočkami. Nebude chýbať ani Majster N, ktorý bude večerom sprevádzať.

Informácie poskytlo:  Janka Marczellová/ Kali Records
Zdroj foto: KALI: Michal Petrík, Zuzana Plačková: Alexandra Photography