Kandráčovci odohrajú dva špeciálne koncerty s úžasnými hosťami!

Temperamentný i emotívny folklór, strhujúca atmosféra a skvelé koncertné prevedenie je možné zažiť na každom z koncertov Kandráčovcov, ktorí sú aktuálne vo výbornej hudobnej kondícii.

Obľúbená skupina pripravuje dve vystúpenia so špeciálnymi hosťami v netypickom prostredí, pod holým nebom. Prvý z koncertov sa uskutoční 31. mája v Zámockom parku a Amfiteátri v Seredi, druhý 2. septembra na hrade Červený Kameň.

Repertoár Kandráčovcov je zložený z melódií rôznych kútov Slovenska, so silným akcentom na východoslovenskú, ale i ukrajinskú, rusínsku, či poľskú pieseň. V poslednej dobe do svojho repertoáru Kandráčovci vkladajú hlavne autorské piesne. Práve tie sa tešia u poslucháčov a divákov najväčšej obľube.

Prvý z plánovaných koncertov otvorí sériu letných open-air podujatí IN CASTLE v Seredi, nazvaných podľa miesta konania, ktorým je Zámocký park a Amfiteáter. Kandráčovci zahrajú vo štvrtok 31. mája, ponúknu 90 minút svojich najväčších hitov a na pódiu sa ukážu vo veľkolepej zostave.

Potvrdenými hosťami programu sú Štefan Skrúcaný, Miro Noga, Adam Ďurica, ukrajinský spevácky zbor Liberi band a speváčky Monika Kandráčová a Anna Poráčová.

Druhý pripravovaný koncert Kandráčovcov a hostí sa uskutoční v nedeľu 2. septembra na hrade Červený Kameň. Skupina bude priebežne zverejňovať mená hostí v udalosti na Facebooku.

Kandráčovci a hostia

31.5. IN CASTLE / Sereď

vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14047-kandracovci/

2.9. Hrad Červený Kameň

vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14503-kandracovci/

Zdroj: TS
Foto: Kandráčovci