Kapela Borra rozplakala aj hokejistov.

Kapela Borra začína nový rok 2014 baladickou skladbou Už neverím, ku ktorej stihla nakrútiť aj efektný videoklip. Pred kameru mladého filmára sa postavili nielen skúsení herci, ale aj hokejisti. A všetci vyronili slzu.

Hudbu ku skladbe Už neverím zložil Martin Cibulka, klávesák kapely Desmod, ktorý sa s Pavlom Bandlerom podieľal aj na texte.

 

Novinka Borry sa nahrávala v štúdiu Delay pod dohľadom Ľuboša Korčoka a ďalšieho člena kapely Desmod – basgitaristu Dušana Minku. Tretím „desmoďákom”, ktorý má na výslednej verzii skladby svoj podiel, je Kuly, ktorý robil speváčke Barbore odborný dozor pri nahrávaní.

Kristina-Mecko

Známe tváre sa však vyskystli aj pri nakrúcaní videoklipu, ktorý má na svedomí mladý kameran Sebastian Pavlis, v postprodukcii štúdia Delay. Pred kameru sa totiž postavili obľúbení herci a herečky. Bola medzi nimi aj Kristína Mečko, ktorú ste mohli vidieť v seriáli Panelák či členovia súboru Divadla Andreja Bagara v Nitre Renáta Ryníková, Martin Nahálka a Peter Oszlík.

No na ťažkú úlohu rozplakať sa pred kamerou sa podujali aj dvaja hokejisti – Erik Čaládi, bývalý kapitán našej reprezentačnej 20-tky a jeho kolega Martin Uhnák.

Erik-Calad

 

„Nepochybovala som o tom, že herci toto zadanie splnia. Veď to študujú niekoľko rokov a všetci majú za sebou dlhú prax. Sama som však bola zvedavá, ako si s tým poradia hokejisti, pre nás ostatných tvrdí chlapi. Som šťastná, že svoju premiéru vo videoklipe zvládli na výbornú a aj vďaka nim je autentický. Obrazovo tak veľmi jasne vyjadruje hlavnú myšlienku skladby,“ dodala speváčka Barbora Čičmanová.

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR manážer skupiny Borra