Kapela Buty zahrá v Senci najväčšie hity i novinky, sľubuje aj prekvapenia!

Senecký amfiteáter zažije unikátny dvojkoncert. Netradičné spojenie kapiel Iné Kafe a Buty sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre nadšencov rôznych žánrov. Chalani z Buty sa už na slovenské publikum veľmi tešia a koncert v Senci považujú za hudobný sviatok. Zahrajú najväčšie hity svojej kariéry, ale sľubujú aj prekvapenia.

Návštevníci sa môžu tešiť na výbuch obrovskej energie, aký sa dá zažiť len na koncerte tejto českej skupiny. Buty majú v repertoári aj temperamentné skladby inšpirované Goranom Bregovičom. Obe kapely si plánujú dvojkoncert dokonale užiť a veria, že sa k nim fanúšikovia pridajú. Buty a Iné Kafe sa na pódiu  zrenovovaného amfiteátra stretnú už 3. augusta.

Dokonalá letná atmosféra s vynikajúcou hudbou a blízkosťou vody bude vládnuť v priestoroch amfiteátra v Senci už začiatkom augusta. Krásne zrekonštruovaný priestor opäť ponúkne nezabudnuteľný hudobný zážitok. Na spoločnom dvojkoncerte tu vystúpi slovenská kapela Iné Kafe a česká skupina Buty. Na svoje si prídu fanúšikovia všetkých hudobných žánrov – od popu, cez rock, country až po energické etno. Chalani z Buty sa už na slovenské publikum veľmi tešia.

„Mnoho koncertov na Slovensku bolo pre nás hudobným sviatkom. Pokiaľ všetko funguje ako má, ľudia nie sú veľmi ďaleko od javiska a podarí sa nadviazať dobrý očný kontakt, tak hranie pod šírym nebom milujeme. Najviac záleží na tom, ako máme k sebe s poslucháčmi blízko,“ vraví hráč na bicie a manažér Buty Richard Kroczek.

Česká kapela Buty je populárna v Česku aj na Slovensku už viac ako tri desaťročia. Vznikla v roku 1986, zakladajúcimi členmi sú Richard Kroczek a Radek Pastrňák, ktorí spolu s Petrom Vavříkom, Milanom Strakom a Davidom Strakom tvoria súčasné zloženie kapely. Hity Buty ako František“, „Jedno ráno“, „Tramtáryje“, či „Mám jednu ruku dlouhou“ doslova zľudoveli. Zaznejú aj na koncerte v Senci.

„Keďže to nie je vyložene náš samostatný koncert a máme na to hodinu a pol, zahráme prierez našou tvorbou vrátene skladieb z posledných albumov. Mnoho fanúšikov chce počuť čo najviac nových skladieb a piesne „nehitové“, ale druhá polovica zas naopak očakáva staré overené hitovky. Takže to robíme tak pol na pol, aby sme vyhoveli všetkým. Pokiaľ bude dobrá nálada a vzájomne sa s ľuďmi napojíme, tak určite vznikne počas koncertu aj nejaké prekvapenie,“ dodáva Richard Kroczek.

Obe kapely – Iné Kafe aj Buty – si plánujú koncert užiť a veria, že sa k nim fanúšikovia pridajú.  

„Kapelu Iné Kafe samozrejme poznám, je priamočiara a jasná a určite bude dobre pracovať s davom ľudí. Pokiaľ budeme vystupovať po nich, tak to nebudeme mať ľahké,“ uzatvára s úsmevom Richard Kroczek.

Unikátny dvojkoncert Buty & Iné Kafe bude v seneckom amfiteátri 3. augusta 2017.  Vstupenky na sedenie stoja 21 eur, na státie 16 eur. Dajú sa zakúpiť na www.ticketportal.sk  alebo v Turisticko-informačnom centre Senec. Cena vstupeniek sa bude zvyšovať.

Zdroj: PH