Kapela HT: scénu koncertu v Bratislave navrhnú známi výtvarníci!

Výnimočný koncert kapely HT v pôvodnej zostave sa uskutoční už v piatok 23. marca v bratislavskom Majestic Music Clube. Punkrocková legenda z mesta Žilina sa rozhodla s fanúšikmi osláviť vydanie debutu Predstieranie šťastia a albumu Hotentot’n’roll. Tieto nahrávky majú v roku 2018 presne dvadsiate výročie. O návrh scény sa postarajú známi výtvarníci Erik Sille a Ašot Haas.

“Ašot Haas a Erik Sille patria k mojim dlhoročným priateľom. Ja zasa patrím k fanúšikom ich prác. Bolo pre mňa samozrejmé pozvať ich na náš koncert do MMC. Chalani pozvanie prijali a dokonca prišli s nápadom priložiť ruku k dielu. Ich vizuál k nášmu koncertu je vo fáze finalizácie, avšak zostáva pre nás v rovine prekvapenia. Pri výtvarníkoch ich kalibru sa necháme prekvapiť veľmi radi,” hovorí Sveťo Vladař, spevák kapely HT.

Punkrocková kapela HT je už 28 rokov pevnou súčasťou slovenskej hudobnej scény. Po viacročnej koncertnej pauze odohrá 23. marca 2018 ojedinelý koncert v bratislavskom Majestic Music Clube. Vystúpi v najznámejšej zostave Sveťo, Cybo, Marcel a Truba, avšak nebudú chýbať ani atraktívni hudobní hostia, ktorí sa novátorsky pohrali s dávno “zľudovelými” skladbami.

Po ôsmich radových albumoch vydali HT v roku 2017 reedíciu pilotných albumov Predstieranie šťastia a Hotentot’n’roll na vinylových platniach.

HT (Hoten Toten)
23. marca 2018 / 20:00 hod
Majestic Music Club / Bratislava

Vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/12349/hoten-toten

Erik Sille
https://www.eriksille.com/
Ašot Haas
https://www.asot.sk/
HT
https://www.hotentoten.sk/

limitovaná edícia tričiek k bratislavskému koncertu: https://www.hotentoten.sk/shop/index.php?unisex,35
predaj špeciálnej edície vinylov: https://www.hotentoten.sk/shop/index.php?vinyl,32 
https://www.facebook.com/HT-Hoten-Toten-official-154485657972838/

Zdroj: TS