Kapela Rock Reunion vydala svoj debutový album. Už stihla natočiť aj videoklip!

Kapela Rock Reunion, ktorú tvoria štyria mladí muzikanti z Banskej Bystrice, vznikla začiatkom roka 2007. V súčasnej zostave: Miňo Kováč-spev, gitara; Rado Oravkin – gitara; Dominik Sabov – basová gitara a Andy Debnár – bicie, však fungujú od augusta 2010. V auguste tohto roka začali v bansko-bystrickom štúdiu PJ SOUND STUDIO nahrávať svoj prvý debutový album.

Rock Reunion

„Producentom nášho CD je Peťo Dobrík, s ktorým sme začali spolupracovali ešte pred samotným nahrávaním v štúdiu. Peťo chodil na naše skúšky s kapelou, radil nám a „vychytával“ posledné muchy pred oficiálnym nahrávaním pesničiek. Sme veľmi radi, že sme to dotiahli do úspešného konca a môžeme sa tešiť z nášho prvého albumu,“ povedal nám spevák kapely Rock Reunion Miňo Kováč.

Rock Reunion

Album, ktorý vychádza vo vydavateľstve PJ RECORDS (viac info aj na www.nahravaciestudio.sk), obsahuje 11 rockových skladieb, na pesničku „Spoveď“ už členovia kapely dokonca stihli natočiť aj videoklip.

„Klip, ktorého režisérom je ANAKIN FOX (www.anakinfox.com), sme natáčali na štýl 30-tych rokov a americkej grotesky. Zahralo si v ňom aj niekoľko našich fanúšikov a samozrejme šarmantná herečka Janka..:-). Zaujímavosťou zo zákulisia je, že na natáčaní sme minuli vyše 200 metrov obväzu, zničili 2 gitary, minuli liter petroleja a dostali sme 4 pokuty za porušenie dopravných predpisov,“ prezradil o natáčaní videoklipu Miňo Kováč.

Viac informácii sa o skupine môžete dozvedieť na webovej stránke www.rockreunion.sk, ako aj na ich profile na sociálnej sieti Facebook.

Rock Reunion

Zdroj: PJ Records
Publikoval: Redakcia GREGI.NET