Kapela RUST2DUST mení zloženie!

Zmena je život a zmena nás prišla navštíviť aj do našej skúšobne. Nastal čas, kedy rodina, práca a povinnosti prinútili našich dlhoročných priateľov, skvelých muzikantov a bratov opustiť RUST2DUST.

Riško a Semish už s nami nebudú zdieľať rovnaké pódium a naloženú dodávku. Aj týmto im chceme zaželať veľa úspechov v osobnom živote a poďakovať im za úžasné a neopakovateľné zážitky a rovnako aj za dlhoročný hudobný prínos v R2D.

RUST2DUST 2015-2

Samozrejme že metal musí byť a my neprestávame, práve naopak! Nová krv na poste basgitaristu a gitaristu nekompromisne potvrdila, že to celé má zmysel, že nás to stále baví a vášeň k hudbe ani trosku neopadla. Veľkým lajkom privítajte Miška a Erna ako nových členov RUST2DUST!

Prvý je multikapelný mág a skvelý producent, druhý je v basových technikách zdatný pán človek s veľkým srdcom. Obaja k nám prišli z kapely SIC(K) ([sic], Sick).

RUST2DUST 2015

Už teraz sa môžete tešiť na nový materiál, ktorý čoskoro vypustíme. Máme veľké plány, niečo sme už aj nahrali, tak pozorne sleduj novinky z dielne RUST2DUST

www.rust2dust.sk

Zdroj: RUST2DUST