Kapela Sám sebou vydala videoklip k singlu Dievča cez Internet.

Po úspechu prvého videoklipu k piesni SMUTNÁ TVÁR, ktorý nečakane obsadil druhé miesto v ankete SLÁVIK 2012 v kategórii Videoklip roka, vydala kapela SÁM SEBOU čerstvú novinku, singel DIEVČA CEZ INTERNET s videoklipom, ktorý bol realizovaný opäť v réžii Martina Hossu (Anakin Fox).

Druhý videoklip sa nesie v humornom duchu a jeho hlavným účelom je zaujať a pobaviť toho, kto si ho pozrie. Jeho realizácia prebiehala v priestoroch skúšobne kapely a niesla sa v uvoľnenom duchu, čo sa prejavilo na celkovom dojme. Okrem groteskných scén s kapelou sa v klipe nachádzajú aj zábery s hercami, predstavujúci pár, ktorý sa spoznal cez internet. Ako to už občas býva ich očakávania o čosi preskočili realitu. Herecké pozície obsadili Michal Bucko a Eliška Michalová a podali skvelý, humorný výkon.

Samotný singel sa bude nachádzať aj na druhom, pripravovanom CD, ktoré pri priaznivých vetroch uzrie svetlo tohto sveta už tento rok. Dievča cez internet je energická, veselá pieseň s inšpiráciou v reálnom živote, keďže podľa vyjadrení členov kapely Dievča cez internet existuje.

Zdroj: František Pavol