Kapela SEBASTIAN zažívá COMEBACK. Novým singlem ohlašují koncert v pražském Foru Karlín, kde oslaví 10 let na scéně

Kolem kapely SEBASTIAN je teď velký rozruch. Po úspěšném albu sBohem, vydaném na podzim a vyprodaném křtu v pražské ROXY, se vydal frontman Sebastian Navrátil bojovat do reality show Survivor. Po návratu do Česka začala celá kapela ve složení Sebastian Navrátil, Dominik Smutný a Ondřej Turták (ODD) usilovně pracovat na nové hudbě. Výsledkem je energický singl COMEBACK, jímž kapela vysílá do světa, že má víc síly než dřív a ohlašuje svůj dosud největší koncert. „Bylo potřeba dospět a počkat na tu správnou chvíli,” říkají SEBASTIAN a zvou 8. listopadu 2025 do Fora Karlín. Vstupenky jsou již v prodeji ZDE

Do Česka se Sebastian vrátil o deset kilo lehčí a s čistou hlavou. „Na Survivor jsem jel s mnoha nevyřešenými otázkami, které se mi tam podařilo vyjasnit,” vzpomíná frontman. Z Dominikánské republiky, kde soutěžil v reality show, se vrátil k nepoznání. Absence jídla a drsné podmínky se podepsaly nejen na jeho vzhledu, ale i na psychice. Nově nabytou energii naplno využil k tvorbě a nahrál chytlavý track s názvem COMEBACK. Na feat přijal pozvání výrazný talent nové vlny českého rapu, rapper Petroff, který singl skvěle doplnil. 

Singlem COMEBACK oznamuje kapela start prodeje svého dosud největšího koncertu v pražském Foru Karlín, jež je po vyprodaném křtu v Roxy jak pro členy kapely, tak pro celý tým další metou. „Slavíme deset let na scéně a kde jinde to oslavit než právě ve Foru Karlín. Připravujeme podium a show jako by to byl koncert ve Wembley. Bude to nezapomenutelné. Pro nás i fanoušky,” slibuje kapela SEBASTIAN. O vizuální show se postará skvělý stage designer Jan Hrbek. „Je to pro nás všechny milník, kterým si splníme sen. Bude to bomba!” říká bubeník Dominik Smutný. 

 „Bylo potřeba dospět a počkat na tu správnou chvíli. Je to pro nás obrovskej sen a odměna za ty roky hraní. Dáme do toho všechno,” dodává kapela a zve ke zhlédnutí videoklipu, který doporučuje dokoukat až do konce.

SEBASTIAN Forum Karlín 8. listopadu 2025. 
Právě v prodeji

SEBASTIAN – COMEBACK ft. Petroff
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.sebastianmusic.cz
www.instagram.com/sebastian_officialni/
www.facebook.com/Sebastian.Navratil.Music
www.tiktok.com/@sebastian_officiallni
www.instagram.com/petroff.no1/

TS