Kapela SOUL je tu opäť,  tentokrát s letnou piesňou šitou ma mieru s názvom „ LETO “

V tento letný čas sme sa rozhodli pre našich priaznivcov a fanúšikov pripraviť pieseň, ktorá by mohla a mala vyčariť „ úsmev na tvári “ každému, kto si túto pieseň vypočuje.

Už sme stavili na známe tvare, ktoré s nami spolupracujú už niekoľko rokov a opäť sme požiadali o text Adama Kollára, ktorý našim požiadavkám vyhovel a napísal nám text o lete a veciach, ktoré sú s nim späté. Slovné spojenia ako „ jahodové leto „ , alebo „ pomarančový západ „ , ktoré sa v piesni spievajú sú toho dôkazom. Hudbu zložil nás bubeník Branislav Strišovský.

Pieseň  sme nahrávali v nahrávacom štúdiu v Starej Ľubovni @STUDIOMAKY, zvukový majster Maroš Matoľák urobil kus poctivej práce, za čo sme mu veľmi povďační.

Pre vizuálny záznam sme oslovili nášho dvorného kameramana Mária Stašáka @vidmax zo Starej Ľubovne, ktorý samozrejme neostal svojej povesti nič dlžný.

Do klipu sme sa rozhodli nakoniec obsadiť detských hercov (väčšinou naše vlastné deti),. Klip sme nahrávali na hranici Slovenska a Poľska v krásnej prírodnej scenérií a v obci Hraničné, Medzibrodie. Práca s deťmi, ako to už býva zvykom bola náročná, ale nakoniec sa nám podarilo deti motivovať a vyťažiť z nich pekne herecké výkony.  Najjednoduchšie sa im nahrávalo v bazéne, kde sa samozrejme cítili ako ryby vo vode. Videoklip je svieži, farebný a samozrejme plný úsmevov.

Pevne veríme, že naša nová pieseň sa Vám bude páčiť a spríjemní Vám vaše „ letné“ chvíle strávené s rodinou alebo priateľmi. Ďakujeme pekne za podporu a tešíme sa na stretnutia s našimi fanúšikmi.

TS