Kapela Tiktaci oslávila 50-te výročie V-klubu aj novým singlom „Lajky“!

Skupina Tiktaci to poriadne roztočila na oslavách 50. výročia bratislavského V- klubu! Kapela, ktorá vznikla z obľúbenej skupiny Taktici, hneď na úvod odpálila skladbu „Tunel“, ktorú hudobníci nahrali s legendárnym  Jožom Rážom.

Následne sa Tiktaci predviedli v plnej sile a roztancovali publikum hitmi ako „Dáša“, „Kukučka“, „Diéta“, „Keď ma raz podvedieš“. Nová zostava hudobníkov Tiktaci na slávnostnom koncerte naživo odpremiérovala aj nový singel „Lajky“. Vypočujte si nový singel kapely Tiktaci, ktorý je paródiou na facebook a jeho „likes“.

P1700041

Skupina Tiktaci predstavila na oslavách 50. výročia bratislavského V – klubu vo veľkom štýle ostrieľané hity aj nové skladby. Skupina, ktorá nedávno symbolicky vrátila názov Taktici, sa vydala vlastnou hudobnou cestou pod značkou Tiktaci. Publikum novú zostavu hudobníkov odmenilo veľkým potleskom a príjemnou atmosférou. Vlado Čulík, Ivan Getting, Andrej Jeriga,  Elo Vojta a Oto Váhovský roztočili zábavu 7 skladbami ako napríklad „Tunel“, „Dáša“, „Keď ma raz podvedieš“, „Kukučka“ či „Diéta“. Na koncerte v bratislavskom V-klube vystúpili Tiktaci pred legendárnou kapelou Elán.

„Hralo sa nám výborne, ľudia reagovali nad naše očakávania. Myslím si, že nás publikum prijalo veľmi spontánne a odviazalo sa.“ Povedal s nadšením spevák a gitarista Oto Váhovský.

Tiktaci sa vo Véčku stretli s legendárnou kapelou Elán. S jej lídrom Jožom Rážom nahrali skladbu „Tunel“, ktorú zahrali na úvod koncertu.

„Premiéra kapely Tiktaci v legendárnom klube s Elánom, dobré technické zázemie. Toto sme potrebovali na štart, nič lepšie sa nám nemohlo stať.“ Teší sa Vlado Čulík gitarista a skladateľ kapely Tiktaci.

xmP1780527-1

Ostrieľaní muzikanti zo skupiny Tiktaci na slávnostnom koncerte naživo odpremiérovali aj úplne nový singel „Lajky“. Autorom hudby a textu je gitarista skupiny Tiktaci, Vlado Čulík.

„Skladba „Lajky“ je paródiou na facebook a jeho likes, ktoré berú tvár mnohým ľuďom, pritom si to ani neuvedomujú. Namiesto toho, aby sa ľudia skutočne stretávali zoči-voči. Každá moja hudba aj text, vyplýva zo situácie, ktorú som sám prežil, alebo je to opis doby, v ktorej žijeme. Život mi sám ponúka témy a všetku potrebnú inšpiráciu na tvorbu nových piesní. Stačí len vnímať okolie a pozorne sledovať život.“ Vysvetlil Vlado Čulík.

xmP1810479-x

Fanúšikovia vynikajúcej zostavy hudobníkov Tiktaci sa už onedlho môžu tešiť na ďalšiu hudobnú tvorbu. K skladbe „Lajky“ pripravila pätica muzikantov aj klip z fotografií zo živého vstúpenia. Kapela Tiktaci hrá v zostave Vlado Čulík – hudba, texty a gitara, Andrej Jeriga – basgitara, vokály, Ivan Getting – klávesové nástroje, vokály, Elo Vojta – bicie a Oto Váhovský – spev, gitara. Viac informácii nájdete na: https://www.facebook.com/Tiktaci

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jozef Jeníček