Katarína Knechtová pridáva ďalšie koncerty s Cigánskymi Diablami!

Spoločné turné Kataríny Knechtovej a Cigánskych Diablov zožalo obrovský úspech! Jesenná séria koncertov sa do posledného miesta vypredala a pre veľký záujem bude netradičná fúzia dvoch hudobných žánrov pokračovať aj v novom roku! 12-členné hudobné zoskupenie Katarína Knechtová & Cigánski Diabli sa s originálnou hudobnou šou predstaví v ďalších ôsmich slovenských mestách. Šarmantná speváčka je z reakcií fanúšikov nadšená, začiatkom roka pre nich chystá nový album!

Veľkolepé a energické turné Kataríny Knechtovej a Cigánskych Diablov sa skončilo obrovským úspechom a vypredanými koncertami! Speváčka, skladateľka a textárka Katarína Knechtová sa z reakcií fanúšikov veľmi teší a spoločne so  svetoznámym hudobným zoskupením Cigánski Diabli bude pokračovať ďalšou sériou koncertov začiatkom roku 2015. Na unikátny hudobný zážitok sa môže tešiť ďalších osem miest Slovenska aj Českej republiky!

4

„Som veľmi prekvapená, že ohlasy na naše spojenie boli tak pozitívne. Priznám sa, že som vôbec nevedela, čo mám očakávať, pretože to bolo predsa len „iné“ publikum. Vzhľadom na úspech a na to, že sa nás ľudia pýtajú, sme sa rozhodli, že budeme pokračovať. Ďalšie mestá by ešte mali pribudnúť a v apríli sa s turné presúvame do Čiech.“ Teší sa Katka Knechtová.

Výnimočné spojenie popu a dynamickej gypsy hudby zažilo Slovensko od Bratislavy až po Humenné! Fanúšikovia Katky Knechtovej si v originálnom prevedení užili hity ako „Za Tebou“, „Spomaľ“, „Muoj Bože“, „Naveky“, „Zmier svetlo s tmou“ či „Hlava vinná, telo nevinné“. Na 14-tich koncertoch v rámci Slovenska zaznel aj duet so Silviou Šarközi a  bravúrne cimbalové majstrovstvo Ernesta Šarköziho.

3

„Zistila som, že mám veľa verných fanúšikov aj v inej vekovej kategórii ako som si myslela. To je úžasné. Boli to výborné koncerty, sme úžasná partia a ľudia odchádzali nadšení. Čo viac si priať? Ľudia na koncertoch spievali a smiali sa. Pre ľudí to bol veľmi pestrofarebný a energický koncert a ja som sa mohla ukázať ako speváčka, ktorá dokáže spievať aj iné žánre, čo ma nesmierne baví.“ Doplnila s radosťou Katka Knechtová.

Katarína Knechtová mala rušnú jeseň. V septembri predstavila novinku „Naveky“, na ktorej spolupracovala s Christianom Eignerom z kultovej skupiny Depeche Mode. Následne odštartovala spolu so svetoznámym orchestrom turné Knechtová & Cigánski Diabli Tour 2014. Tvorivá a akčná speváčka sa už nevie dočkať relaxu počas sviatkov.

Knechtova Ciganski

„Veľmi sa teším na Vianoce a pokoj v kruhu rodiny a priateľov. Po Vianociach budem opäť pracovať na novom albume a komponovať. Teším sa z úspechu piesne „Naveky“, ktorá je naďalej druhou najhranejšou piesňou v našom éteri.“ Hovorí Katarína Knechtová.

Nenechajte si ujsť výnimočné spojenie popu a dynamickej gypsy hudby, ktoré je zárukou nevšedného a unikátneho hudobného zážitku. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal a v pokladniach miestnych kultúrnych domoch a divadlách.

Katarína Knechtová & Cigánski Diabli  Tour 2015
4.2. Prievidza
22.2. Čadca
24.2. Liptovský Mikuláš
25.2. Prešov
27.2. Považská Bystrica
28.2. Michalovce
7.4. Levice
11.4. Sereď

Zdroj: Propaganda House s.r.o.