Katarzia – talentovaná slovenská speváčka sa predstaví vo Fléde!

Katarzia se řadí mezi největší objevy slovenské scény poslední doby. Ostatně její album “Generacia Y” vydané u znamého labelu Slnko Records patří podle kritiků k tomu nejlepšímu, co se na slovenské hudební scéně v poslední době objevilo. Tvorbu, kterou sama zpěvačka charakterizuje jako “slovenský girl folk rap”, představí i s kapelou Brnu 31.července v klubu Fléda.

„Katarzia má za sebou vyprodaný koncert v pražském klubu Jazz Dock a zhlédli jsme i její emotivní vystoupení na festivalu Pohoda. Pro mladou okouzlující zpěvačku je typická intimní atmosféra a síla textů,“ představuje koncert jeden z dramaturgů Adam Pitrocha.

BTT4baa9c_kata_rzia

Slovenská písničkářka své skladby popisuje jako hledání vnitřní svobody mladé ženy a zabývá se otázkou „Jak žít?“. Katarzia ovládá hru na příčnou flétnu, kytaru i housle a hudba je pro ni vyjadřovacím prostředkem vnitřních pocitů, nálad i soubojů.

„Album je překvapivě vyzrálým autorským dílem mladé písničkářky. Vtáhne vás do Generace Y. Je ještě studentkou a už je hotovou zpěvačkou se zajímavou barvou hlasu i s vlastním výrazem. Sama si tvoří hudbu i texty, většinou na pódiu kromě ní nikdo není. Pouze ona s kytarou, téměř pokaždé s jinou pestrobarevnou image.

https://www.youtube.com/watch?v=HvjC4NXTMng

Jinak řečeno, Katarína Kubošiová vystupujíci pod jménem Katarzia je na naší scéně zjevem, který se nedá přeslechnout ani přehlédnout.“ Oliver Rehák, SME

Katarzia
https://bandzone.cz/kkatarzia
31. července 2014
Fléda, Brno
Cena: 200czk, exkluzivní předprodej na Fléda Bárečku
fcb event: https://www.facebook.com/events/1461066050817773/

katarzia-flyer

Zdroj: Fléda