Kathy Kelly v Ostrave prevedie svojich priaznivcov niekoľkými hudobnými štýlmi!

Nejstarší sestra klanu Kelly Family a zpěvačka s výjimečně silným hlasem, v Německu přezdívaná „Grande Dame of Gospel and Folk“, vystoupí tento rok už podruhé v České republice. Koncert se uskuteční 26. září v Domě kultury Akord v Ostravě.

Po velkém úspěchu koncertu Kathy s operním souborem a hostem Norbertem Peticzkým v sále pražského hotelu Svornost, který praskal ve švech, se Kathy rozhodla přidat další koncert v ČR, tentokrát v Ostravě. A opět půjde o nevšední akci. Kathyin koncert se bude nést několika hudebními směry. Proto pořadatel zvolil příznačný název „Odstíny hudby“. Kathy zazpívá pár operních písní, několik známých či nově upravených gospelů, tradicionálů, populárních evergreenů, spirituálů a irských, německých či španělských písní a předěvším rozmanitý výběr písní od Kelly Family. Jako hosta si opět pozvala Norberta Peticzkého z Hlasu ČeskoSlovenska, který pozvedne celý koncert do „Kellyovského stylu“.

Norbert a Kathy si spolu opravdu hudebně sedli. Není proto divu, že Kathy projevila velký zájem o natočení společného duetu, který vyjde na Norbertově chystaném CD a jehož světová premiéra zazní právě v Ostravě.

Zpěvačka koncertuje se svým gospelovým programem už osmý rok po celé Evropě. Svou energií a vynikajícím talentem vzbuzuje nadšení u posluchačů v kostelech a koncertních sálech.

Nyní pracuje na svém operním albu a nebude to jediné, co tento rok přinese. Po úspěšném vydání CD „My Christmas Songs“ v roce 2014 se Kathy chystá vydat vánoční album také letos.

Kathy Kelly je známá svým milým vystupováním a pozitivním přístupem k setkávání s fanoušky. Toto dokázala také před minulým koncertem v Praze, kdy se se svými příznivci setkala v ulici, kde Kelly Family v roce 1995 natočili videoklip k jedné z jejich nejúspěšnějších písní First Time. Kathy si jako tradičně najde čas na fanoušky také po svém ostravském koncertě a ochotně se s nimi vyfotí a nebo se jim podepíše.

Vstupenky na koncert Kathy Kelly je možné zakoupit v síti Eventim na www.eventim.cz nebo na rezervačním webu DK Akord, dále také na stránkách pořadatele www.kellys.wbs.cz a na emailu ticketbooking@seznam.cz .

www.kellys.wbs.cz
www.facebook.com/kellys.wbs
www.kathykelly.de

 

Kathy Kelly – „Shades Of Music“
26.09.2015 Ostrava / Dům kultury AKORD
Začátek koncertu: 19:00 hodin, vstup od 18:00 hodin
Cena vstupenek: 530,- Kč v předprodeji (560,- Kč na místě)
VIP vstupenky: 1080,- Kč / 40 Euro
Vstupenky: www.eventim.cz // vstupenky.dk-akord.cz // ticketbooking@seznam.cz //

 

Zdroj: M.P. Production