Katka Knechtová má nový singel Naveky, na ktorom opäť spolupracovala s Depešákom!

Speváčka Katarína Knechtová má nový singel s názvom „Naveky“! Hudbu aj text k skladbe „Naveky“ napísala samotná Katarína Knechtová. V piesni spieva o tom, že ľudia, ktorých milujeme v nás naveky zanechajú svoj odraz.

Na novinke opäť spolupracovala s Christianom Eignerom, známym hudobníkom z kultovej skupiny Depeche Mode. Speváčka má na jeseň veľké plány, k nového singlu „Naveky“ chystá klip a čoskoro vyráža na turné s Cigánskymi Diablami!

Speváčka, skladateľka a textárka Katarína Knechtová predstavila novú skladbu s názvom „Naveky“. Text aj hudbu k novej piesni vytvorila samotná speváčka. Katka v nej spieva o tom, že ľudia, ktorých milujeme v nás naveky zanechajú svoj odraz.

[audio:https://gregi.net/wp-content/uploads/2014/09/Singel-Naveky-intromaster-print-radio-edit-intro.mp3]

„Myšlienka piesne „Naveky“ spočíva v mojom presvedčení, že ak niekoho milujeme a ten človek odíde z nášho života z akýchkoľvek dôvodov, niečo z neho si v sebe nesieme do konca života. Niečo z neho posúvame ďalej, do sveta, do iných ľudí, či už pocit, myšlienky… Jednoducho, už naveky máme v sebe odraz človeka, ktorého sme milovali.“ Vysvetľuje Katka Knechtová.

Oceňovaná speváčka si na spoluprácu k novinke „Naveky“ vybrala opäť rakúskeho producenta a bubeníka Chrisa Eignera, s ktorým spolupracovala na albume „Tajomstvá“. Skladba „Naveky“ sa nahrávala v Rakúsku, doma u Katky Knechtovej a v Studiu 7 v Prešove. Tentokrát bola spolupráca s kolegom legendárnych umelcov ako Depeche Mode, U2 či George Michaelom nielen na profesionálnej, ale aj v kamarátskej rovine. Pri nahrávaní skladby si totiž Katka Knechtová s Christianom Eignerom užili aj grilovačku.

Katka_Knechtova_08

„Spolupracovala som opäť s Christianom Eignerom a zároveň s jeho priateľom Nikom Stoesslom. Skúšala som spolupracovať s ďalším producentom na inej piesni, ale Chris postavil latku veľmi vysoko a ja som nebola spokojná. Tak som mu poslala moju novú pieseň a poprosila ho o radu. Chytil sa toho, pretože sa mu pieseň veľmi páčila a o dva týždne som už bola v štúdiu. Tentokrát to bolo celkom iné, pracovali sme ako priatelia. V štúdiu u neho doma sme nahrávali a večer sme grilovali. Myslím, že tá pohoda je cítiť aj z nahrávky.“ Teší sa Katka Knechtová.

K novej skladbe „Naveky“ plánuje Katarína Knechtová nakrútiť videoklip. Zároveň sa bude maximálne pripravovať na Katarína Knechtová & Cigánski Diabli Tour 2014, ktoré je výnimočným spojením dvoch slovenských hudobných interpretov. 12-členné hudobné zoskupenie očarí originálnou hudobnou šou 14 slovenských miest. Fanúšikovia Katky Knechtovej sa môžu tešiť na originálne verzie hitov „Za Tebou“, „Spomaľ“, „Muoj Bože“, „Naveky“, „Keby“, „Zmier svetlo s tmou“ či „Hlava vinná, telo nevinné“. Na 14-tich koncertoch po celom Slovensku zaznie aj duet so Silviou Šarközi a samozrejme skvelé výkony Cigánskych Diablov s bravúrnym cimbalovým majstrom a umeleckým vedúcim Ernestom Šarközim. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal a v miestnych kultúrnych domoch a divadlách.

Katka_Knechtova_06

Katarína Knechtová & Cigánski Diabli Tour 2014
12.10. Rožňava
20.10. Vranov nad Topľou
27.10. Považská Bystrica
28.10. Modra
29.10. Bardejov
9.11. Humenné
10.11. Košice
11.11. Trenčín
17.11. Nitra
18.11. Trnava
19.11. Púchov
24.11. Žilina
25.11. Martin
3.12. Piešťany
8.12. Bratislava

Zdroj: Propaganda House s.r.o.