Katka Knechtová predstavuje jesenný klip k singlu Bezpečné priepasti!

Katarína Knechtová predstavuje unikátny videoklip k novému singlu „Bezpečné priepasti“. Autorom scenára, režisérom a kameramanom klipu je talentovaný Jakub Gulyas. V klipe účinkuje len Katka, hlavnou „hereckou hviezdou“ videa je však krásna príroda.

Neopakovateľná jesenná atmosféra klipu vynikajúco podporuje baladickosť piesne. Videoklip vznikal počas niekoľkých týždňov na viacerých miestach Bratislavy, ale aj v kameňolome v Borinke. Baladická pieseň „Bezpečné priepasti“ je súčasťou nového albumu Katky Knechtovej „Prežijú len milenci“.

Speváčka Katarína Knechtová nakrútila unikátny videoklip k novému singlu „Bezpečné priepasti“. Scenár, réžiu a kameru si zobral na starosť mladý umelec Jakub Gulyas, ktorý stojí za celým vizuálom nového Katkinho albumu „Prežijú len milenci“.

katka_knechtova_S4A8461

„Myslím si, že videoklip výborne vystihuje a podporuje hudobnú zložku albumu a najmä tejto piesne. Nakrúcali sme na rôznych miestach v Bratislave, ale aj v kameňolome v Borinke a v rôznych časových rozostupoch. Museli sme napríklad počkať, kým jeseň získa tú neopakovateľnú podobu a atmosféru akú má práve posledné dva týždne, aby sa dokrútili niektoré zábery.“ vysvetľuje Katka Knechtová. 

Piesňou „Bezpečné priepasti“ Katka vyjadruje súčasné medziľudské vzťahy, keď sa mnohí snažíme pred prípadným zraneniami chrániť budovaním „bezpečných priepastí“. Song je melancholický, čo významne podčiarkuje aj jeho obrazová podoba. Vo vizuálne zaujímavom videoklipe vystupuje len Katka.

„Nakrúcalo sa veľmi dobre, naozaj ma to bavilo. V tomto klipe som sa po prvý raz ukázala vo filmových  záberoch celkom bez mejkapu. V ostatných záberoch mám make-up z dielne Lucid style. Najkrajšia herečka v klipe je príroda. Hneď po nej ja,“ smeje sa Katarína Knechtová.

Pieseň „Bezpečné priepasti“ je súčasťou Katkinho nového albumu „Prežijú len milenci“. Je na trhu zatiaľ len krátko, no už teraz sa dá povedať, že sa fanúšikom šarmantnej speváčky páči.

„Je to zatiaľ veľmi čerstvé, ale dostávam naozaj veľmi pozitívne reakcie. Ľudia ocenili to, čoho som sa najprv bála a teda, že album je naozaj mimoriadne žánrovo pestrý.  Každému sa páči niečo iné… Vyšli už aj veľmi priaznivé recenzie. Aj ja som so svojou pracou spokojná a nechávam teraz album ďalej žiť svojim životom,“ teší sa Katka Knechtová.

katka_knechtova_IS4A8458

Novým albumom fanúšikov potešila speváčka, skladateľka a textárka Katarína Knechtová po dlhých 4 rokoch. Skladby z neho zahrá a zaspieva aj na jarnom turné, ktoré už teraz pripravuje.

„Okrem piesní z tohto albumu, chystáme aj nové verzie niektorých starších hitov so zaujímavými hudobnými nástrojmi, či zmeneným celkovým konceptom. Veľmi sa teším. Som totiž naozaj zvedavá, ako budú ľudia na moju trochu inú koncertnú podobu reagovať,“ dodáva Katka.

Nový videoklip k singlu „Bezpečné priepasti si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=0tm0ZKSUxO8.  Album „Prežijú len milenci“ sa dá zakúpiť na  www.shop.rukahore.sk/kk. Katka predvedie album naživo na jarnom „Prežijú len milenci tour“, ktoré odštartuje v marci budúceho roka. Vstupenky na turné si môžete kúpiť v sieti predpredaj.sk Ďalšie informácie nájdete na www.katarinaknechtova.com a na https://www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial?fref=ts.

Prežijú len milenci tour 2016
20.3. 2016 Žilina – Dom odborov
21.3. 2016 Bratislava – Ateliér Babylon
23.3. 2016 Košice – Historická radnica
24.3. 2016 Prešov – PKO

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jaku Gulyas