Katku Knechtovú čaká nabitá jeseň, pripravuje nový singel, album aj turné!

Katka Knechtová celé leto koncertovala a oddychovať veľmi nebude ani na jeseň. Naopak, nasledujúce mesiace bude mať poriadne nabité! Pripravuje totiž nový singel, album, aj turné, ktorým ukončí mimoriadne úspešný rok. Horúcu jeseň odštartuje sympatická umelkyňa vydaním novej piesne s tajomným názvom „FEA“. Singel sa objaví aj na pripravovanom albume ako bonus track. Albumom „Premeny“ uzatvorí skvelá speváčka a skladateľka ďalšiu kapitolu osobného aj umeleckého života. Všetky skladby  z pripravovaného albumu plus najväčšie hity svojej 20-ročnej kariéry zaspieva aj na jesennom turné, ktoré odštartuje začiatkom novembra. Vychutnajte si novú, emotívnejšiu Katku s jej novinkami aj staršími hitmi!

Speváčka a skladateľka Katarína Knechtová neustále prekvapuje. Po tom, čo minulý rok vypustila do éteru nové piesne, ktoré sa takmer ihneď stali hitmi, opäť je v tvorivom „rauši“ a skladá. Po nabitom lete ju čaká ešte nabitejšia jeseň! Odštartuje ju novým singlom s tajomným názvom „FEA“, ktorý bude aj na pripravovanom albume.

3

„Album sa bude volať „Premeny“ a v podstate uzatvorí ďalšiu významnú kapitolu môjho života. Budú na ňom piesne, ktoré mapujú moju 20-ročnú hudobnú cestu, avšak v nových aranžmánoch pre kapelu a malý orchester. Získali tak úplne iný, intímnejší a emotívnejší rozmer,“ vraví Katka Knechtová. 

Sympatická umelkyňa teda v lete nielenže veľa koncertovala na festivaloch a podujatiach pod holým nebom, ale sa tiež zatvorila v štúdiu, kde makala na príprave singla aj albumu. Všetky piesne z nového albumu a k tomu najväčšie hity svojej kariéry zahrá Katka aj naživo – počas jesenného turné.

 

2

„Na turné „Prežijú len milenci TOUR II“ budú okrem mojej stálej kapely hrať aj hostia. Zaspievam si v sprievode malého orchestra. Budú to hudobníci, ktorí hosťujú aj na albume „Premeny“. Fanúšikom sa jarná časť turné veľmi páčila a tak pokračujeme. Je to naozaj výnimočný projekt, ktorý sa ale vzhľadom na náročnosť, už nebude viac opakovať. Pre mňa je najväčším zážitkom doterajšej kariéry,“ uzatvára Katarína Knechtová.

Nový singel „FEA“ Katka odpremiéruje koncom septembra. O mesiac na to plánuje vydať album „Premeny“ a 3. novembra odštartuje turné koncertom v bratislavskom Dome kultúry Dúbravka. Všetky informácie o aktivitách a tvorbe sympatickej umelkyne nájdete na www.katarinaknechtova.com a na https://www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial?fref=ts.

 

5

Prežijú len milenci tour II.
3.11.2016 Bratislava – Dom kultúry Dúbravka
5.11.2016  Prešov – Historická budova DJZ
7.11.2016 Martin – Kino Strojár
8.11.2016 Poprad – Dom kultúry
9.11.2016 Trenčín – Kino Hviezda

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE
Foto: Monika Kúdelová