Kde nájdete X-Press 2, Loktibradu a Bossa? Toto leto na Beats for Love 2014!

X-Press 2 trhákem letošní houseové scény. Dnes Vám představujeme spoustu jmen převážně rovných beatů.

Do několikaleté historie a návštěv spousty festivalů djů z X-Press 2 se přidá i letošní ročník Beats for Love. Pánové Darren House a Darren Rock jsou zástupci britské elektornické scény již od roku 1993 a jednoznačně jsou jedním z největších jmen scény s taneční hudbou house. Čistota a jednoduchost je u těchto dvou djů a producentů samozřejmostí. Čekají na vás velice příjemné housové melodie a přesvědčit se o tom můžete již tento rok.

Kdo uvítá tvrdší tempo, měl by určitě navštívit techno scénu. Dorazí slovenské posily Boss a Loktibrada, který na počátku roku navštívil jako první slovenský dj a producent legendární klub Berghain. I sousedi z Polska vydají jednoho zástupce a to Mental Crushe, hard techno dje a producenta. Sekundovat jim budou Kaisersoze a No-On.

Na své si přijdou i milovníci lomených beatů. Jste li fanoušci breakbeatu, těšte se na příjezd dalšího slovenského dje, současně nejúspěšnějšího producenta breakbeatu na Slovensku, který si říká Macho. Dalšími představiteli jsou severo moravštví Harakiri Breaks Brothers.

Příští týden odprezentujeme další várku spousty djů a producentů. Nejaktuálnější informace z dění Beats for Love naleznete na našem webu a sociálních sítích. Už jste připraveni?

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Papa Django & Swing Thing (SK), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), No-On, Kaisersoze, Orbith, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, atd.

Odkazy:
www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
https://www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb

b4l_poster

Zdroj: Beats For Love 2014