Klip UNITED5 pokrstila skupina LUNETIC, teraz čaká päticu chalanov ich prvý koncert!

Prvý videoklip česko-slovenskej chlapčenskej skupiny United5 virtuálne pokrstila legendárna skupina Lunetic! Pätica talentovaných mladých hudobníkov z United5 na sebe aktívne pracuje, nahráva nové skladby a pripravuje sa na prvý koncert. Popri náročných skúškach však chlapci z česko – slovenského boybandu nezabúdajú na sviatky najbližších spolupracovníkov. Nové spevácke talenty oslávili netradične narodeniny britského producenta Andy Murraya. Mário Bendík, Peter Juhás, Marthy Duffek, Matt Bláha a Norbert Brand z United5 sa navyše už čoskoro predvedú na pódiu s novými skladbami!

Česko-slovenská chlapčenská skupina United5 nedávno odštartovala hudobnú kariéru debutovým singlom „Longest Summer“. K skladbe stihli sympatickí mladíci nakrútiť aj videoklip. Ten virtuálne pokrstili členovia najznámejšieho boybandu – skupiny Lunetic. Aleš Lehký, Vašek Jelínek a David Škach podporili uvedenie debutového singla a videoklipu nového boybandu United 5.

„Bola to veľká zodpovednosť, pretože vybrať niekoho lepšieho od nás bolo naozaj ťažké, ale nakoniec sa to podarilo. Prajem chalanom veľa šťastia, pevnú vôľu a nervy, aby to vydržali a aby v skupine nemali „Kocika“.“ Povedal pri krste videoklipu „Longest Summer“ Vašek Jelínek z Luneticu.

group1_studio063

Mário Bendík, Peter Juhás, Marthy Duffek, Matt Bláha a Norbert Brand z United 5 sa teraz aktívne pripravujú na prvé koncerty. Napriek vyťaženosti si pätica mladých fešákov našla chvíľu, aby osobne zablahoželala britskému producentovi a autorovi skladieb United 5 k narodeninám.

Oslava bola rýchla, pretože sme Andyho prekvapili priamo v nahrávacom štúdiu. Bol veľmi rád, ale práca je práca, takže sme po malej „narodeninovej“ pauze opäť pokračovali v nahrávaní.“ Uviedol Norbert Brand z United 5.

Andy Murray je autorom debutovej skladby United 5 a ďalších nových skladieb. Andy má na konte spoluprácu s takými megahviezdami ako Christina Aquilera, Leona Lewis, Alicia Keys, Thiesto, či No Angles.

„Dostal od nás prvú štúdiovú fotografiu United 5 aj s logom a osobným prianím. Myslím, že ho to potešilo viac ako akýkoľvek cenný dar. A k tomu od nás dostal sošku hudobnej múzy, aby sa mu pre nás dobre skladalo.“ Doplnil s úsmevom Matt Bláha, člen United 5.

O tom, že na osude novej chlapčenskej skupiny záleží celému tímu okolo United 5, svedčí aj rodinná atmosféra.

„Oslavujeme spolu často, prednedávnom sme oslavovali aj Marthyho narodeniny, potom moje narodeniny spoločne s Andym a bolo veselo. Priletel za nami z Londýna práve kvôli narodeninám. Bola to skvelá takmer rodinná oslava.“ Hovorí s radosťou Roman Rossi, producent United 5.

„Pretože sme neustále spolu, vychádza to tak, že narodeniny oslávime spolu. A doma si ich potom oslávi každý podľa seba, teda až keď sa opäť na chvíľu domov dostaneme.“ Doplnil s úsmevom Marthy Duffek z United 5.

Pätica lámačov dievčenských sŕdc sa čoskoro predvedie na prvom spoločnom koncerte s novými skladbami. Debutové pódiové vystúpenie United 5 sa uskutoční 5.februára v Slávkove u Opavy v Českej republike.

Momentálne majú chalani aktívne tréningy pódiovej choreografie a spevu.  Pripravujú sa na verejné, živé vystúpenia s desiatimi už hotovými piesňami United 5. Koncert v Slávkove u Opavy bude malým testom pre skupinu. Pozvali sme všetkých spolupracovníkov a kritikov, chlapci tam budú mať plnú sálu svojich prvých miestnych fanúšičiek.“ Vysvetlil Rostislav Tomáš, manažér United 5.

Nový česko-slovenský boyband United 5 vznikol len nedávno na základe výberu uznávaných britských producentov – Andyho Murray a Denisa Ingoldsbyho a členov legendárnej skupiny Lunetic. Všetky informácie nájdete na https://www.united5.cz/.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Katka Prusková, UNITED 5