Klub Dole oslávi druhé narodeniny s rezidentmi!

Multižánrový hudobný klub v centre Bratislavy oslávi vo štvrtok 18. februára 2016 svoje druhé narodeniny. V podzemí pod farebným LED stropom čakajú návštevníkov darčekové sety, ktoré rozbalia rezidenti Vec, Dalyb, Simple Sample, Michael Priest, Bad Mojo, Tana Deformed a Lixx. Chýbať nebude ani šéf Klubu Dole Kubo Jurkovič, ktorý sľubuje veľkolepú oslavu.

Ako šéf, ako vnímaš uplynulé dva roky?
Veľmi pozitívne. Rozvírili sme vody klubového života v Bratislave a myslím si, že za tento čas už máme svoje stabilné miesto a komunitu.

Hovoriac o komunite, Dole tráviš kopec času. S akými reakciami návštevníkov sa stretávaš?
Reakcie sú pozitívne, i keď sa sem-tam nájde niečo negatívne, ale z veľkej časti ide o nedorozumenia. Stála komunita u nás určite je, z čoho sa teším :) Je kopec ľudí, ktorí chodia bez ohľadu na to, aký štýl akcie je. Chodia preto, že im je u nás príjemne.

Máš osobne niečo, čo ťa potešilo v súvislosti s klubom či jeho programom?
Čo sa týka programu, teší ma, že sa nám ho stále darí držať multižánrový. Ďalej som rád za každú skupinu či DJa, ktorého sám osobne mám rád a rád ho vidím u nás v klube.

Aké sú plány do ďalšieho roka?
Plány sú veľké, keďže plánujeme rozšírenie o ďalšie poschodie. Nechcem však prezrádzať viac, ale máte sa na čo tešiť :).

Klub tvorí program v spolupráci s rezidentmi. Pribudnú nejaké nové mená do tejto zostavy?
Nehovoril by som priamo o nových rezidentoch, ale nové koncepty s DJmi, ktorí na nich budú hrať pravidelne, sa chystajú.

Čo si Dole pripravilo na svoju birthday párty?
Program zložený čisto z našich rezidentov, takže očakávajte multižánrovú párty tak, ako to máme radi. Oslava to bude vskutku veľkolepá, veď kto zažil otváranie novej sezóny, tak vie, čo ho asi čaká. A isto sa nájde aj torta :).

Narodeninové video:

18.2.2016 (štvrtok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
Event: www.fb.com/events/1548491415468312

PLAGAT_Dva roky DOLE_február 2016

Zdroj: Klub Dole