Klub Fabric otvára ďalších 15 rokov!

Po tříměsíční rekonstrukci, změně provozovatelů a organizačního týmu klubu, a s blížící se klubovou sezónou přicházíme s programem na otevírací víkend. Ten se uskuteční první zářijový víkend, konkrétně 4. a 5.9.2015. Během prvních dvou večerů v „novém“ si přijdou na své jak příznivci zlomených tak i rovných beatů.

Páteční večer 4.9.2015 bude patřit žánru drum and bass. Za mixem se v průběhu večera prostřídá jak česká a slovenská DnB elita, tak mladá nadějná krev. Z Prahy dorazí legendární a oblíbený Philip T.B.C. a ze sousedního Slovenska přijedou Kato a Beaty, kteří mimo jiné organizačně stojí za Trident open air festivalem. Nebudou chybět zlomení pionýři z Ostravy Elvis a C-Phone, kteří jsou zároveň novými provozovateli klubu, nebo neméně kvalitní Limitedd a Sub.d.visionz. Tuto skvělou sestavu doplní Cooldy, Ron-X s brněnskými Panzer a Checkmate.

Naproti tomu sobotní večer 5.9.2015 se ponese v EDM, House a Techno rytmech. Pozvání na otevírací párty přijala stálice ostravské klubové scény Martin Gredner nebo čím dál více populární projekt Moodies & Anni Massaceur. Pražským zástupcem tohoto večera bude Danny Bright a i v tento večer se budete moci těšit na ženu za mixem v podobě techno DJ Denysy. Po dlouhé době se ve Fabricu ukáže i DJ Turda. Sobotní „rovnou“ sestavu doplní Peter Key, Van Vega, Lukas Bury a šumperští LandChi a Peet V.

Vstupné na každý večer bude symbolická stokoruna a brána klubu se otevře vždy ve 21:00. V případě, že by jste chtěli vyrazit na obě otevírací párty čeká vás výhodný balíček víkendového vstupného za 150,-, které půjde zakoupit v páteční večer na místě. Pro všechny návštěvníky bude do 23:00 nachystán welcome drink, který budou servírovat krásné hostesky. Novinkou bude možnost občerstvit se pochutinami z grillu, který bude k dispozici po celý večer, nebo vyzkoušet některý z míchaných drinků na novém koktejlovém baru.

Už nyní se s celým týmem klubu těšíme na všechny příznivce kvalitní taneční hudby. Věříme, že si oba otevírací večery náležitě užijete tak, abychom se v následujících víkendech opětovně scházeli v tomto svatostánku ostravského kulturního života.

www.fabric.cz
www.facebook.com/fabric.ostrava
www.instagram.com/fabric_ostrava

openingweekend-design-c

Zdroj: Fabric