Do Klubu Dole sa vo veľkom štýle vracia party Shelter.

Stratasoul, rezident klubovej noci Shelter, pripraví po jej dlhšej prestávke návrat, na ktorý tak ľahko nezabudnete. Headlinerom novembrového vydania jeho party v Klube Dole bude v sobotu 22.11. nemecký DJ a producent IAMNOBODI, ktorý je členom celosvetovo pôsobiacej Soulection crew. Za mixpultom sa s ním v jeden večer vystrieda aj viedenská skupina CanyouDigit, český DJ Inphy či domáci Biomat.

IAMNOBODI je nemecký DJ a producent, ktorý tvorí hudbu polovicu svojho života. Dôvod je jasný – pochádza z rodiny, v ktorej sa počúvalo blues a džez, pričom rodičia ho v hudobných ambíciách odmala podporovali. V jeho skladbách, do ktorých vždy vkladá vášeň a dušu, sa spája džez, hip-hop, house a rôzna iná elektronická hudba.

Hoci IAMNOBODI v preklade znamená „som nikto“, tento producent nemá nízke sebavedomie – toto umelecké meno si vybral preto, že sa vždy snaží byť ku každému úprimný. Tvrdí o sebe, že je obyčajný chalan a na produkovanie hudby nepotrebuje falošný imidž. Je členom Soulection crew, losangelského labelu a zoskupenia spájajúceho hudobných producentov z celého sveta, ktoré zastrešuje mená ako Insightful, AbJo, Koloah, Sango či J-Louis. Ich hudba je inštrumentálna, hlboká a podľa IAMNOBODI ju človek dokáže pochopiť, až keď ju začne počúvať skutočne a s otvorenou mysľou.

Pred rokom mu vyšiel prvý album s názvom „Elevated“, na ktorom sa pohral s funky grooves, melodickými vokálmi, hip-hopovými beatmi a aj mohutným zvukom bicích. Akou selekciou sa blysne v Klube Dole v sobotu 22.11., sa necháme prekvapiť!

22.11. (sobota)
Štart: 22:00
Vstup:
22:00-24:00 – 3€
24:00-03:00 – 5€
03:00-06:00 – 2€
Event na FB: www.fb.com/events/955890804426633

Plagat_Shelter 22.11._Klub Dole

Zdroj: klub Dole