Knihy Divadelného ústavu mieria na kníhfest BRaK aj na decembrový Dobrý trh.

Informačné centrum a predajňa PROSPERO otvorí v decembri svoj stánok hneď na dvoch podujatiach. V sobotu 14. decembra 2013 sa objaví na podujatí BRaK – Bratislavskom kníhfeste a hneď o týždeň 21. decembra zavíta na Dobrý trh. Na publikácie Divadelného ústavu platí vianočná zľava 20 %.

Na nultej edícii podujatia BRaK – Bratislavský kníhfest nebude chýbať ani Informačné centrum PROSPERO. Od 10:00 do 16:00 hod. hľadajte v KC Dunaj náš stánok, ktorý ponúkne množstvo odbornej literatúry o divadle, divadelné hry a časopisy o divadle a kultúre, publikácie o umení z produkcie Divadelného ústavu a iných slovenských a českých malých a nezávislých vydavateľov.

V ďalšiu sobotu narazíte na knihy z Informačného centra PROSPERO na Dobrom trhu v priestoroch Starej tržnice od 10:00 do 21:00 hod.

Na všetky publikácie Divadelného ústavu platí naďalej vianočná zľava vo výške 20 %.

Z pestrej ponuky odporúčame knihu Stanislava Štepku Predpoveď na zajtra. Dve správy o mojom dvadsiatom storočí (s predpoveďou na zajtra). Kniha obsahuje dve najnovšie hry z pera zakladateľa Radošinského naivného divadla, rozhovory a množstvo vzácnych archívnych fotografií.

V stánku na Dobrom trhu určite nebude chýbať časopis kød, ktorého ročné predplatné môže byť šikovnou voľbou pre vianočný darček.

BRaK – Bratislavský kníhfest je slávnosťou knihy a všetkých tvorivo-pracovných náplní, ktoré sa s ňou spájajú: od autorstva textu cez ilustráciu, grafickú a typografickú úpravu až po väzbu, tlač a polygrafiu. Bude mať podobu predajnej výstavy knižných diel malých a stredných vydavateľov.

Decembrový Dobrý trh sa bude konať vnútri i vonku! V Starej tržnici a jej okolí na váš čaká slow food zóna, vynikajúce domáce i cudzokrajné špeciality, zaujímavé dizajnérske výrobky, Babičkina burza koláčov a receptov, Detská burza, škola varenia, zbierka pre Starú Tržnicu a pestrý kultúrny program.

Zdroj: Divadelný ústav / Theatre Institute