Kompletnýí zahraničný line up halovej akcie Let It Roll Winter 2015.

Zahraniční line up, nejočekávanější drum and bassové akce Let It Roll Winter 2015, je kompletní! Na dvou stagích vystoupí 13 zahraničních projektů. Fanoušci drum and bassu se mohou těšit na jména, jako Noisia, Friction, Matrix & Futurebound, Marky, The Upbeats, The Prototypes, Phace, Gridlok, Original Sin, Rockwell, Insideinfo, Dimension a další.

Zimní edice festivalu Let It Roll se po roce vrací do Prahy, kde se 27. února 2015 představí na dvou stagích více než 13 zahraničních drum and bassových producentů a DJs. Let It Roll Winter 2015 opět nabídne pořádnou dávku kvalitního drum and bassu a unikátního stage designu, které znovu poodkryje další část festivalového příběhu. Únorový Let It Roll Winter 2015 bude hostit dva opravdové velikány na světové drum and bassové scéně – legendrání noc Noisia Invites a britský label Viper Recordings.

Známá holandská trojce Noisia přiveze svou noc do České republiky vůbec poprvé. Stejně jako zástupci Viper Recordings i Noisia výběr hostů vzala do svých rukou a české publikum se může těšit na světová jména současné drum and bassové scény, které můžete znát z těch největších zahraničních festivalů. V čele s Noisií vystoupí majitel vydavatelství Shogun audio DJ Friction, dále The Upbeats, Phace, Gridlok, Rockwell a Hybris.

facebook_kompletnilineup_tiskovka_image

Druhá stage zimního Let It Rollu se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings. Představí se na ní majitelé labelu Matrix & Futurebound, dále The Prototypes, Insideinfo, legenda jump up Original Sin, talentovaný producent Dimension a svým hlasem celou show podpoří MC Rhymestar. Jako speciální host vystoupí na Viper Recordings stagi usměvavý DJ Marky, který patří legendy světového drum and bassu, především liquidfunku.

Jestli patříte mezi fanoušky drum&bassu a chcete být součástí jednoho z největších drum and bassových festivalů na světě, neměla by vám tato akce uniknout. Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz za 800 Kč (+poplatky prodejce). Vstupenky je možné pořídit i v kamenných obchodech Growshop, MaximUnderground, Storm club Prague a Dickies Prague.

Souhrn zveřejněných účinkujících: Noisia, Matrix & Futurebound, Friction, DJ Marky, The Upbeats, The Prototypes, Phace, Gridlok, Original Sin, Rockwell, Insideinfo, Dimension, Hybris

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz
Oficiální facebook fanpage: https://www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1573586522868768
Link na předprodej vstupenek: https://www.letitroll.cz/vstupenky/

LIR_winter2015_plakat

Zdroj: LiR