Komunity ako ochrana mentálneho zdravia. Bad Karma Boy zverejnili druhý singel z nového albumu

Vytváranie bezpečných komunít môže byť jeden zo spôsobov, ako v zdraví prežiť aktuálne spoločenské dianie. To je jedna z myšlienok novej skladby slovenskej kapely Bad Karma Boy, ktorej základ síce vznikol už pred pár rokmi, ale odkaz je naďalej aktuálny. Pieseň Komunity je druhým zverejneným singlom z pripravovaného nového albumu Bad Karma Boy, ktorý vyjde na jeseň vo vydavateľstve Slnko Records.

Bad Karma Boy sú na scéne už viac ako 10 rokov. Majú za sebou účinkovanie na festivaloch Grape, Pohoda, Colours of Ostrava aj koncerty v zahraničí v Poľsku, Lotyšsku a Estónsku. Ich fungovanie sčasti zachytáva videoklip k novej skladbe Komunity. Zábery k nemu zozbieral a postrihal Viktor Cicko.

“Kapela nie je len o hudbe ale aj o kamarátstve a spoločne strávenom čase. Komunitná záležitosť. Také sú aj zábery z našich spoločných desiatich rokov v novom videu, ktorý skladbu mierne odľahčuje” hovorí spevák, gitarista a skladateľ Juraj Marikovič.

Komunity budú súčasťou štvrtého štúdiového albumu Bad Karma Boy, ktorý vyjde na prelome septembra a októbra na značke Slnko Records. Ďalší singel s názvom Iba Mesiac zverejnila kapela v máji tohto roku.

VIAC INFO
Bad Karma Boy – Komunity (video): https://www.youtube.com/watch?v=uv8CvdnMSJY
Bad Karma Boy – Komuninty (stream): https://slnko.lnk.to/komunity
BKB na Instagrame: https://www.instagram.com/badkarmab0y/
BKB na Facebooku: https://www.facebook.com/BadKarmaBoy

TS