Koncert britských ULTERIOR v Subclube na Batcave Party!

Vo štvrtok 29. novembra sa uskutoční posledná Batcave Party v tomto roku a pri tejto príležitosti sme si dovolili zavolať špeciálneho hosťa, ktorého dobre pozná aj naše publikum.

Kapela ULTERIOR z Londýna vystúpi na pódiu v bratislavskom Subclube a predstaví vám ich vlastnú víziu, v ktorej reflektujú energický rock’n’roll, industriálny pop a shoegaze.

Po ich úspešnom debute Wild In Wildlife (2011), ktorý priniesol do klubov hymny ako The Emptiness We Share, Too In Love To Fuck a Sister Speed, Ulterior pozbierali nápady, demá a idey a vložili ich do nového albumu nazvaného The Bleach Room. Producent albumu Robert Harder, ktorý spolupracoval s Brian Eno alebo White Rose Movement, sa postaral o nový zvuk kapely, ktorý je ešte viac pulzujúci a energický ako nikdy predtým. Ulterior vystupovali na pódiách spolu s Killing Joke, Fields Of The Nephilim, The Horrors, Atari Teenage Riot, Tuxedomoon, These New Puritans a samotní The Sisters Of Mercy si ich sami vybrali na koncertné turné ako predkapelu. Teraz je ten pravý čas, aby vstúpili do reflektorov a postavili sa na pódium ako headlineri.

Sme hrdí, že Bratislava sa stane ich zástavkou počas európskeho turné. Nenechajte si ujsť ich koncert v rámci poslednej Batcave Party v tomto roku. O afterparty do skorých ranných hodín sa postarajú Dj Saint Mark, Djane Lilian Remains a Charlotte Gray. Spolu s nimi sa za mixpultom objaví ďalší zahraničný hosť Dj Scrag! (gothic.at). Tešíme sa na vás. Otvárame o 21:00. Vstup je za 7€, po koncerte 2€.