Koncert ČAD / MALIGNANT TUMOUR (CZ) / ACID FORCE 24.3. TRNAVA – K Klub!

V mene BURN_Booking vás chceme pozvať na koncert legendárnych kapiel Čad, Malignant Tumour a Acid Force, ktorý sa uskutoční 24.3.2018 v Trnavskom K klube, bývalom Artklube, no stále v Káčku. Tieto tri kapely vyrážajú na turné Metaloví Bastardi tour aby rozmetali hlavy svojim fanúšikom. Postupne zavítajú do siedmich slovenských miest – Banská Bystrica, Trnava, Liptovský Mikuláš, Košice, Zvolen, Žilina a nakoniec Bratislava.

Na západnom Slovensku sa ukážu už 24.3. hneď po koncerte v Bystrici. A tak by sme ťa radi pozvali na Trnavský koncert do K klubu. Zeber svoju jarnú koženú bundu, vybíjaný opasek, penízky na merch a hor sa s kamošmi, frajerku a s babku na Metalových Bastardov! Čaká ťa večer plný thrashu, metalu, headbangu, poga a hlavne troch perfektných kapiel! Českých metalových bohov Malignant Tumour, Slovenských drakov so siedmi sekerami a siedmimi buzogáňmi – ČAD, ktorí zahrajú svoj najnovší album Bastard, no a takisto si na vás brúsi čepele aj mladá krv – nasraní Acid Force!

Rozhodli sme sa nerobiť predpredaj, cena lístka bude jedna a to 7 € na bráne. Lístky si však môžete rezervovať aby ste mali istotu že sa dnu dostanete. Stačí napísať správu na facebooku na BURN_Booking s menom a počtom lístkov, alebo rovnakú správu kľudne napíšte na ohen.band@gmail.com a my vám lístky zarezervujeme.

24.3. TRNAVA – K Klub – Metaloví Bastardi Tour – Čad / Malignant Tumour / Acid Force

Lineup:
20:00 – 20:45 – ACID FORCE –
21:00 – 22:00 – MALIGNANT TUMOUR
22:20 – 23:20 – ČAD

Vstupné: 7 €

ČAD – Svätý Jur – Thrash metal
https://www.facebook.com/cadripcore/
https://vandalshop.bandcamp.com/

MALIGNANT TUMOUR – Ostrava (CZ) – Crust/Rock’n’Roll
https://www.facebook.com/malignanttumour/
https://www.malignanttumour.com/cs/

ACID FORCE – Banská Bystrica – Thrash Metal
https://www.facebook.com/acidforcethrash/
https://acidforce.bandcamp.com/

Odkaz na FB event: https://www.facebook.com/events/135881280539451

Zdroj: TS