Koncert Ellie Goulding sa pre veľký záujem presúva do NTC!

Bratislavský koncert britskej speváčky Ellie Goulding, ktorý sa mal pôvodne uskutočniť v Ateliéri Babylon, sa pre veľký záujem presúva do AEGON Arény Národného tenisového centra (NTC). Kapacita pôvodne plánovaného priestoru sa totiž vypredala už tri mesiace pred koncertom. Lístky na koncert, ktorý sa bude konať 23. apríla, sú v predaji na stránke www.orepole.sk.

Dvadsaťšesť ročná Ellie Goulding patrí medzi najsledovanejšie mladé talenty súčasnej hudobnej scény. Na konte má dva štúdiové albumy a je víťazkou prestížnej ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou Brit Award v kategórii Critics´s Choise. So svojím debutovým albumom Lights, na ktorom je aj rovnomenný megahit Lights, zožala veľký úspech nielen na európskom kontinente, ale i v Amerike. Koncom roka 2012 vydala druhú štúdiovú nahrávku Halcyon, z ktorej už v rádiách rotujú dva úspešné single Anything Could Happen a Figure 8.

Ellie milujú pravidelní návštevníci diskoték aj hudobní fajnšmekri s náročným vkusom. Už dlho sa nikomu nepodarilo tak rovnomerne zasiahnuť tábory „komerčákov“ aj „nezávislákov“. Tvorba Ellie je jednoducho krásna a dokonalá, a naživo znie ešte lepšie ako z CD. V apríli sa o tom budeme môcť presvedčiť aj v Bratislave.

Vstupenky na aprílový koncert Ellie Goulding sú k dispozícii na stránke www.orepole.sk v predpredajovej cene 30 eur, na mieste bude vstupné 35 eur.

Agentúra Ore Pole priniesla v minulom roku do Bratislavy interpretov ako Garbage, Gus Gus, Nneka či Parov Stelar Band, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného vystúpenia Sophie Hunger, Tamikrest, Prago Union a Veca či hudobných skladateľov Brocka van Weya a Bruna Sanfilippa.

Zdroj: Agentúra Ore Pole