KONCERT FREESTYLERS V BRATISLAVE SA RUŠÍ KVÔLI NÍZKEMU ZÁUJMU.

Pre fanúšikov britskej skupiny Freestylers a tiež prešovského zoskupenia BDHS, ktorí mali spoločne vystupovať v bratislavskom klube MMC 21. októbra, je tu smutná správa. Organizátori sa koncert po dlhej úvahe rozhodli zrušiť. Dôvodom je slabý predpredaj lístkov. 

Stanovisko Gentle Groove Production:

„Milí fanúšikovia Freestylers a BDHS. Veľmi nás to mrzí, ale koncert, ktorý sa mal konať 21.10 v bratislavskom MMC, musíme zrušiť. Nechceme naše rozhodnutie zastierať výhovorkami o ‚technických‘ alebo iných príčinách. Dôvodom je slabý predpredaj, ktorý sa žiaľ nerozbehol ani v posledných dňoch, aj keď sme sa všemožne snažili. K tomuto rozhodnutiu sme dospeli po rozhovoroch s agentom Freestylers aj s kolegami, ktorí nám s prípravami koncertu pomáhali. Mrzí nás to o to viac, že takýto krok musíme spraviť vôbec prvýkrát za 20 rokov organizovania koncertov na Slovensku. Veríme, že to pochopíte a zachováte nám priazeň do budúcna. Ľuďom, ktorí si už lístky zakúpili, samozrejme vrátime peniaze. Ďakujeme.“

Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk obdržia inštrukcie o postupe vrátenia peňazí e-mailom.

Zdroj: TS