Koncert Galadriel, April Weeps, Ohen a Abort To Be Born v Trnave 24.9.2016!

V septembri sa po festivalovej sezóne vracia metalová hudba späť do klubov. V trnavskom Artklube si pre Vás chystáme riadnu jesennú nálož. 24. 9. Vám prídu zahrať legendárni dark metalisti GALADRIEL. Ako predkapely sa predstavia Dunajskostredskí tvorcovia atmosféry APRIL WEEPS, domáci blackened/symphonici OHEN a Bratislavskí death metalisti ABORT TO BE BORN.

Prvou kapelou bude práve spomínaná death metalová formácia Abort To Be Born. Hneď na začiatok večera vás predsa nebudeme šetriť.  Našlapané gitarové kreácie potiahnuté riadnym growl vokálom. ATBB sa snaží kombinovať old schol death metal s prvkami moderného death metalu. Okoreňme to troškou coru a máme vynikajúco znejúci hudobný zážitok. Čoskoro vydajú svoju prvotinu pod Gothoom productions.

Druhým hosťom sa stala banda April Weeps. Kapela ktorá je známa svojou schopnosťou vytvoriť na pódiu neskutočnú smršť. Naposledy robili na koncerte v Bratislave predskokanov pre holandskú mašinu EPICA. Ako náhle sa sedem muzikantov oprie do svojich nástrojov začne na vás pôsobiť atmosféru tvoriaci, drsný metal s nádherným ženským vokálom a poriadnymi harsh vokálmi. So svojím prekrásnym albumom Outer Calm, Pain Within berú dych už od roku 2013. Toto vystúpenie ťažko niečo prekoná.

Práve preto prídu ako tretí v poradí a ako hlavný bod večera Bratislavčania Galadriel. Dark metal ako vyšitý s nádhernými ženskými vokálmi a rezavými gitarovými riffmi. Pred rokom oslávili svoje dvadsiate výročie vydaním EP Lost in the Ryhope Wood.  Sú to majstri melodickej tvrdej hudby a už teraz sa tešíme na ich koncert. Legenda sa po dlhých rokoch vracia aj do Trnavy tak aj to je dôvod prečo by ste si tento koncert nemali nechať ujsť. Bude to masaker!

Celý večer zakončia ohniváci svojím vystúpením. Okrem skladieb z ich debutu Mortal Man  vám predstavia materiál na nový album ktorý práve nahrávajú. Hudba kapely OHEN sa pohybuje v rozmedzí blackened symphonic power metalu a svojou originalitou a performance vás zapália. Tak dúchajte, nech horí! Apocalypse is coming!

24.9.2016
Artklub
Hlavná 17,
917 01 Trnava

Lineup:
20:00 – 20:40 Abort To Be Born
21:00 – 21:40 April Weeps
22:10 – 23:00 Galadriel
23:30 – 0:20  Ohen

Vstupné: 3€ predpredaj // 4€ na mieste
Predpredajové lístky si môžete kúpiť priamo v klube na bare. Budú dostupné od začiatku septembra.

Event: https://www.facebook.com/events/257083747979862

Galadriel:
https://www.galadriel.sk/
https://www.facebook.com/GaladrielSK/

April Weeps:

https://www.facebook.com/AprilWeeps
https://www.aprilweeps.com/

Ohen:

https://ohen.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ohen.band/
https://www.facebook.com/ohen.booking/

Abort To Be Born:

https://atbb.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/AbortToBeBorn
2409doomas_galadriel

Zdroj: BURN_Booking // OHEN