Koncert Garbage sa presúva do Ateliéru Babylon!

Koncert americkej kapely Garbage, ktorý sa uskutoční už v nedeľu 18. novembra v Bratislave sa presúva do Ateliéru Babylon.

Garbage, hudobná ikona 90. rokov a jeden z najvýznamnejších súborov nezávislej scény, predstavia v Bratislave svoj aktuálny album Not Your Kind Of People. Okrem materiálu z nového albumu na koncerte určite nebudú chýbať ani hity ako Only Happy When It Rains, Push It, Stupid Girl či ďalšie nahrávky z kultových albumov Version 2.0, Garbage a Beautiful Garbage. Zoskupenie okolo charizmatickej speváčky Shirley Manson predalo už viac ako 17 miliónov nahrávok a sedemkrát bolo nominované na prestížnu cenu Grammy. Okrem škótskej speváčky a gitaristky tvorí skupinu trojica amerických hudobníkov Duke Erikson, Steve Marker a Butch Vig. Ten je okrem pôsobenia v Garbage známy aj ako uznávaný producent a okrem iného stál aj za albumom Nevermind od Nirvany.

Predkapelou Garbage bude prešovské dievčenské trio The Cubes. Nový projekt speváčky Katky Knechtovej, v ktorom sa netradične zhostila úlohy bubeníčky, zvíťazil vo výbere v konkurencii viacerých ostrieľaných slovenských skupín a interpretov.

Koncert plánovaný do priestorov Aegon arény NTC sa z priestorových dôvodov presúva do hudobného klubu Ateliér Babylon. Pôvodné vstupenky zostávajú v platnosti. Z dôvodu presunu do menších priestorov v predaji zostáva už len posledných 100 ks vstupeniek. Vstupenky je možné zakúpiť prostredníctvom webu Ore Pole – www.orepole.sk.

Ateliér Babylon – www.atelierbabylon.sk, vchod do klubu z Kolárskej ulice.

Zdroj: Agentúra Ore Pole