Koncert Jaromíra Nohavicu na Červenom kameni je vypredaný!

Beznádejne vypredaný! Taký je už tri týždne koncert českého hudobníka Jaromíra Nohavicu na hrade Červený kameň! Organizátor akcie fanúšikov informuje, že vo štvrtok 4. júla sa koncert na hradnej lúke uskutoční za každého počasia. A na mieste sa už žiadne vstupenky predávať nebudú!

Na hrad pri Častej sa Jaromír Nohavica vracia päť rokov od pamätného koncertu v auguste 2008, na ktorý si tisícky fanúšikov spomínajú dodnes. Žijúca legenda českého pesničkárstva nedávno oslávila 60-ku, stále je však v skvelej speváckej forme. Nohavica absolvoval miniturné po Slovensku a na záver si nechal hudobnú lahôdku, ktorou nepochybne bude koncert na hrade Červený Kameň.

„Koncert Jaromíra Nohavicu na hradnej lúke je už 3 týždne beznádejne vypredaný. Na mieste sa vstupenky už nebudú predávať! Koncert sa bude konať za každého počasia.“ Informuje organizátor koncertu Palo Maruščák z agentúry Dr. Horák.

Jaromír Nohavica rád vyhľadáva priestory pod holým nebom, kde v harmónii s prírodou vynikne jeho hudba i texty. Takým bude určite aj štvrtkový koncert na hrade Červený kameň. Organizátor upozorňuje fanúšikov, že vstup do areálu bude od 18,00 hodiny. Koncert sa začne o 20,30 a potrvá približne dve hodiny.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.