Koncert ke 30 letům GODLESS TRUTH na scéně. S několika bývalými členy na domácí půdě v S Klubu

GODLESS TRUTH jsou při svém založení v roce 1994 už takovou domácí legendou. Deathmetalová kapela zformovaná okolo kytaristy Petra „Švanyho“ Švancary v rámci 11 turné kompletně procestovala Evropu a dostala se až do Japonska a na kontě vedle několika minialb má 5 desek, které vyšly v Japonsku, Americe, Francii a Indii.

Po asi 6leté pauze v letech 2011-2016 způsobené problémy se sestavou se obměnění GODLESS TRUTH vrátili na scénu a upsali agilním Transcending Obscurity Rec, které jim po kovidových odkladech na jaře 2022 konečně vydalo pátou desku. Ta předznamenala restart jejich kariéry, neb propojuje kořeny kapely v progresivním death metalu ctícím tradice 90. let se současným moderním zvukem a postupy.

A jelikož koncert je výroční ke 30 letům od založení, během večera s GODLESS TRUTH vystoupí i několik bývalých členů, se kterými GT připomenou starší fláky, ale tešit je možno i na nějaké novinky.

https://facebook.com/godlesstruthofficial
https://instagram.com/godlesstruthofficial

Spolu s GT v ten večer zahrají jejich stájoví kolegové THE SCALAR PROCESS, s nimiž Godlessáci předtím odehrají koncerty ve Švýcarsku a Německu.

Vedle Gorod a Fractal Universe jsou SCALAR jedna z nemnoha tech/prog death francouzských kapel. Ta se se svým debutem Coagulative Matter řadí mezi nejnadějnější Evropany. Na poslech totiž nabízí srozumitelný atmosferický tech death (muzika může připomenout Fallujah nebo Virvum), za nímž cítíte skutečné emoce a ne chladné roboty.
Po turné s Archspire jsou THE SCALAR PROCESS rozehraní, tak se přijďte mrknout na jejich olomouckou premiéru.
https://facebook.com/TheScalarProcess
https://instagram.com/thescalarprocess

Godlessáci si ale na ten večer přizvali ještě dva hosty. Děčínské matadory a stálice FLESHLESS, s nimiž GT odstartovali první zahraniční koncerty, a moravské tech deathery INCEPTION OF FALL, v jejichž řadách nově působí i kytarista GT Ondra.

https://facebook.com/fleshlessofficial
https://instagram.com/fleshless_official
https://facebook.com/inceptionoffall
https://instagram.com/inceptionoffall

GODLESS TRUTH, THE SCALLAR PROCESS, FLESHLESS, INCEPTION OF FALL
14. 9. 2024 – Olomouc, S Klub
Event: https://fb.me/e/gUS9NyZIr

TS