Koncert Me And My Drummer sa presúva na 23. apríla

Bratislavský koncert berlínskeho dua Me And My Drummer, ktorý sa mal pôvodne uskutočniť 18. marca, sa presúva na 23. apríla 2016. Dôvodom je choroba speváčky, pre ktorú sa muselo presúvať celé turné na apríl.

Mení sa aj miesto konania, koncert sa uskutoční v klube MMC, ktorého hľadisko bude prispôsobené pre podmienky menšieho koncertu a diváci si budú môcť na mieste vybrať medzi státím a sedením. Vstupenky sú naďalej k dispozícii na stránke www.orepole.sk v nezmenenej cene 12 eur. Komu zmena termínu nevyhovuje, môže lístky vrátiť.

mamd

Me And My Drummer už Bratislava pozná z dvoch vypredaných vystúpení v rokoch 2012 a 2013. Speváčka a klávesistka Charlotte Brandi a jej bubeník Matz Pröllochs prídu tertoraz predstaviť svoj nový album Love Is a Fridge, ktorý im vyšiel vo februári.

Hudba berlínskych Me And My Drummer býva často prirovnávaná k tvorbe Florence And The Machine či London Grammar. Už ich debutový album The Hawk, The Beak, The Prey z roku 2012 si vyslúžil oslavné recenzie v magazínoch New Musical Express či Rolling Stone, ktorého recenzentovi hudba Charlotte a Matza pripomína súbory ako Lamb či Portishead.

Po vypredaní prvej stovky 12-eurových lístkov stúpne cena na 15 eur a tá zostane až do konca predpredaja. Agentúra Ore Pole priniesla v minulých rokoch do Bratislavy interpretov ako Ellie Goulding, Parov Stelar Band, Morcheeba, Tom Odell či Bonobo.

Zdroj: Agentúra Ore Pole