Koncert speváčky Anny – slovenská hudba plná energie a emócií.

Ak hľadáte príjemný program na sobotňajší večer a máte radi slovenskú hudbu, plnú energie, koncert Anny s kapelou je pre vás to pravé orechové.

Po vydarených koncertoch v Prešove a Košiciach sa na charizmatickú speváčku môže tešiť aj Bratislava. Minulý rok Anna vydala debutový album „Ďakujem“ a v súčasnosti ho prezentuje práve na miniturné po slovenských mestách.

_MG_0123

Na koncertoch ju doprevádzajú skvelí hudobníci – klavirista Martin Husovský z kapely Komajota, gitarista Peter Tomko z Los Massakeros a na perkusie hrá Miroslav Szirmai z N3O Akustika.

Svoju hudbu síce nevie zaradiť do jedného konkrétneho štýlu, no za dôležité považuje, že má iba slovenské texty. „Ja tej hudbe verím a verím, že niečo ľuďom dá,“ vyznáva sa „Sfúkla som rast plameňa Tvojho, ostávaš neprítomný súčasťou života môjho. Okuliare na očiach, svet bez farby, keď za tebou prídem, znova sa zafarbí.“ Z textu piesne Anjel

Ako je zatiaľ spokojná s koncertmi? „Plní sa mi sen. Cítim sa ako keby som koncertovala celý život“ hovorí šťastne Anna Grega Mižič.

Bratislavský koncert bude 25.apríla o 20:00  v Hlave 22. Na tomto koncerte okrem pesničiek z albumu „Ďakujem“ predstaví aj novinky z pripravovaného albumu a zaznejú aj Annine staršie skladby. Všetky texty a hudbu až na pár výnimiek napísala speváčka sama.

Anna - main

Anna pôsobí na hudobnej scéne od roku 2005. Študovala herectvo a pracuje ako zdravotná klaunka.

Informácie o speváčke a jej aktivitách môžete sledovať na jej facebookovom profile: https://www.facebook.com/pages/Anna/514808238543303?tab=page_info&view

Anna - plagat

Zdroj: Eva Okoličániová