Koncertom vo Fléda zahajujú Monkey Business turné k novej doske!

Své třinácté narozeniny Monkey Business oslavují vydáním dlouho očekávané desky Happiness of Postmodern Age. Tour Štěstí postmoderní doby, které desku představí celé České republice, začne 1. března na prknech brněnské Flédy. Oficiální termín uvedení desky do prodeje je sice až 8. března, pro fanoušky ale kapela nachystala předprodej nové desky už na Flédu.

Deska obsahuje celkem dvanáct songů, na některých z nich se podílela písničkářka Joan Baez. „Joan Baez nám nazpívala party do tří písní tak úžasným způsobem, že jsme zcela zcepeněli. Je to osobnost a za to, že se zahodila s naším bezvýznamným souborem, jí patří velký dík,“ doplňují Monkey Business.

Kapela celou svou historií zůstala v neměnné sestavě spolu hlavními osobnostmi – Romanem Holým, Tonyou Graves a Matějem Ruppertem. Monkey Business vydali šest studiových alb a byli oceněni čtrnácti cenami Akademie populární hudby „Anděl“. Koncerty Monkey Business nabité pozitivní energií bývají v Brně nezřídka kdy vyprodané. Navštívit koncert na Flédě znamená jedinečnou šanci být jedním z prvních, kteří uslyší naživo novou desku a budou mít možnost si ji koupit.

Monkey Business
1.3.2013
Fléda club, Brno
Vstupné: 340/390 CZK
Facebook event: https://www.facebook.com/events/411068035648882/

Zdroj: Fléda