Kontrafakt, Majk Spirit aj H16. V pondelok ovládne Zelenú vodu festival Elements.

Ak ste doteraz neznášali pondelky a neviete si predstaviť, že by ste sa v tento deň “rozbili“ viac ako cez víkend, je možné, že zmeníte svoj názor. A to už najbližší pondelok. Uskutoční sa vtedy podujatie, ktoré bude naozaj výnimočné a bude sa vymykať zaužívaným konvenciám – najmä ak hovoríme o domácej festivalovej scéne.

Fanúšikovia DJingu, MCingu, graffiti, breakdanceu a predovšetkým hip-hopu si dajú v pondelok 21. júla zraz na open air festivale Elements. Jeho dejiskom bude obľúbená Zelená voda pri Novom meste nad Váhom, doslova ideálne miesto na letný happening akéhokoľvek druhu, ktorý promotérov i umelcov priťahuje už roky. Od 18:00 tam bude návštevníkov čakať pestrý, nielen hudobný program, ktorý večer vyvrcholí vystúpeniami toho najlepšieho, čo česko-slovenská hip-hopová scéna v súčasnosti ponúka. Kontrafakt, Majk Spirit & H16, Kali & Peter Pann, Ektor, Separ a 4D – osvedčené mená, ktoré určite netreba bližšie predstavovaťa zároveň interpreti, ktorých ľudia toto leto neuvidia pokope na žiadnom inom podobnom podujatí. A len aby sa nezabudlo, organizátori mysleli pri zostovavaní line-upu aj na tých, ktorí budú musieť ísť na druhý deň ráno do práce…

“Oheň, voda, zem, vzduch – to sú štyri elementy, ktoré vystihujú to, čo festival Elements prinesie, a čo všetko sa na ňom mieša. To najlepšie z domáceho hip-hopu sme spojili s krásnym slovenským prostredím, tak nech je výsledkom párty porovnateľná s tými, ktoré sa konajú na pláži Zrće v Chorvátsku. Na Zelenej vode budeme žiť až do skorých ranných hodín…,” uviedli organizátori z agentury Ruka Hore.

Vstupenky na festival sú v predpredaji v sieti Ticketportal za príjemných 10 eur, na mieste bude vstupné 15 eur. K dispozícii sú aj VIP lístky, ktoré sa dajú zadovážiť za 30 eur a majiteľovi zabezpečia nielen samostatný bar, ale i originálne tričko a stretká s umelcami. Organizátori tiež vyšli v ústrety aj držiteľom preukazu ZŤP, ktorí majú 50-percentnú zľavu zo základného vstupného.

Okrem skôr spomenutých actov sa na open air festivale Elements ukáže aj lokálna tanečná skupina The Freaks z Nového Mesta nad Váhom a zoskupenie Beatboxer Martez z Českej republiky. Organizátori pripravujú aj rôzne súťaže a atrakcie, o ktorých budú postupne informovať na oficiálnej stránke eventu. Ubytovanie je možné v klimatizovaných chatkách so sociálnym zabezpečením priamo na Zelenej vode, prípadne v stanovom mestečku. Viac informácií o ubytovaní v chatkách nájdu záujemcovia na stránke www.zelenavoda.com. Všetko podstatné a najmä aktuálne hľadaj(te) na oficiálnom evente na Facebooku: https://www.facebook.com/events/868661136482343. Svoju účasť na ňom potvrdilo už viac ako dvetisíc ľudí…

Elements festival 2014 – Pozvánka od Ega 
Official event: https://www.facebook.com/events/868661136482343
Tickets: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19755
Fotografie z Elements 2013: https://www.jozefdedik.sk/galeria_party_hip_hop_2013.php

cdd5d48e0b274c347a50a77e6fd3da1e

Zdroj: Ján Papač, PR manager