Korben Dallas a Tante Elze sa už zajtra predstavia v Ateliéri Babylon.

Už zajtra, v stredu 25. marca, sa v bratislavskom Ateliéri Babylon uskutoční koncert skupiny Korben Dallas so špeciálnym hosťom Tante Elze.

Korben Dallas v súčasnosti na koncertoch po slovenských kluboch predstavujú svoj tretí album Banská Bystrica, ktorý vyšiel na jeseň minulého roku vo vydavateľstve Slnko Records. V Bratislave odohrali plnohodnotný koncert naposledy v decembri, kedy sa predstavili takisto v Ateliéri Babylon na spoločnom koncerte so skupinou Fallgrapp.

Korben Dallas ČB autor foto Matej Kukučka

Od decembrového koncertu začlenili Korben Dallas do svojho koncertného repertoáru ďalšie skladby z Banskej Bystrice. “Začali sme na koncertoch hrávať skladbu Spolu, náš duet s Janou Kirschner,” hovorí spevák a gitarista skupiny Juraj Benetin.

“Naživo tá skladba znie dosť inak ako na albume, hráme ju dynamickejšie a rockovejšie,” dodáva basgitarista Lukáš Fila. Okrem toho Korben Dallas na koncert v Ateliéri Babylon prichystali aj jednu premiéru. “Skladbu Vždy z nového albumu budeme hrať naživo po prvý raz,” dopĺňa bubeník Ozo Guttler.

Tante Elze autor foto Stano Klačanský

Ako špeciálny hosť sa na zajtrajšom koncerte predstaví objav relácie Demovnica na Rádiu_FM, Tante Elze. Projekt, za ktorým stojí speváčka a klaviristka Veronika Seppová, vydal v decembri debutové EP Keď nevieš kam z konopí. Tante Elze vystúpi aj s kapelou, vrátane sláčikovej sekcie, pričom okrem vlastného koncertu sa Veronika zapojí aj do vystúpenia Korben Dallas. “Na novom albume majú Korben Dallas skladbu Ľahká, v ktorej je aj pekná klavírna pasáž. Poprosili ma, či by som ju na tomto koncerte nezahrala s nimi, a toto želanie im rada splním,” hovorí Seppová.

Vstupenky na koncert si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk. Lístky na sedenie už sú vypredané, lístky na státie v hodnote 12 eur si môžete kúpiť dnes do polnoci. V deň koncertu sa budú lístky predávať už iba na mieste, za cenu 15 eur.

Fanúšikovia, ktorí na koncert nemôžu prísť osobne, si budú môcť vystúpenie Korben Dallas pozrieť ako stream na webstránke www.clubstreamer.eu.

korben-dallas-poster-A4-preview

Zdroj: Korben Dallas