Korben Dallas predstavujú prvý klip k novému albumu.

Bratislavská skupina Korben Dallas dnes zverejnila klip k piesni Otec, prvému singlu z pripravovaného druhého albumu kapely. Autormi klipu sú Anna Gekrepten a Matej Longauer z kreatívneho štúdia HugeSpot, ktorí v minulosti robili aj klipy k singlom Zlaté časy od A.M.O. či Rutger od Diega.

Filmári zaznamenávali celé marcové nahrávanie albumu v bratislavských Lvgnc Studios a práve zábery zo štúdia tvoria základ klipu. V ňom sa okrem členov skupiny Jura Benetina (spev, gitara), Oza Guttlera (bicie) a Lukáša Filu (basa) objavuje aj spoluproducent albumu a autor mixu Erik „Losos“ Horák a šéf štúdia Marek Rakovický.

Korben Dallas dnes prezradili aj názov nového albumu. Bude sa volať Karnevalová vrana a jeho vydanie na labeli Slnko Records je naplánované na najbližšie mesiace. Na albume sa okrem členov kapely predstaví aj Ľubo Petruška z Chiki liki tu-a, ktorý hosťoval aj na debutovom albume korbenov Pekné cesty, a tiež Andrej Šeban, s ktorým kapela odohrala spoločný koncert v rámci programu Pohoda_FM Live.

Pesničky z albumu Karnevalová vrana zahrajú Korben Dallas už v lete na festivaloch Grape či Vrbovské vetry. Turné k novému albumu spolu s bratislavským krstom v KC Dunaj sú naplánované na jeseň.

https://www.korbendallas.sk/
https://www.facebook.com/korbenband

Zdroj: Matúš Németh, manažér Korben Dallas
Foto: Katarína Dohnányová