Korben Dallas vydávajú symfonický album a vyrážajú na turné so Zrní-

Korben Dallas majú v týchto dňoch bohatý program. Vydávajú nový album so symfonickými verziami svojich skladieb a vyrážajú na turné s českou kapelou Zrní.

Album vychádza pod názvom Kam ideme vo štvrtok 22. októbra a obsahuje skladby Korben Dallas v sprievode Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu a v aranžmánoch Slava Solovića. Okrem skladieb z doterajších albumov skupiny obsahuje album aj dve novinky – titulnú skladbu Kam ideme a duet s Anetou Langerovou Sen, ku ktorej skupina pred pár týždňami zverejnila aj videoklip.

Producentom albumu je autor filmovej hudby Petr Ostrouchov (Želary, Občanský průkaz), zvukovým majstrom je Milan Cimfe, ktorý v minulosti spolupracoval s Pražským výběrom, Čechomorom či Lenkou Dusilovou. V booklete a na obale albumu sú použité grafiky významného slovenského výtvarníka Rudolfa Filu, ktorý bol zároveň starým otcom basgitaristu Korben Dallas Lukáša Filu. Album oficiálne vychádza 22. októbra, ale už dnes sa dá objednávať na weboch Slnko Records a Martinus.

Korben Dallas ČB

Okrem vydania nového albumu čakajú Korben Dallas v najbližších dňoch aj spoločné koncerty so Zrní. Už koncom tohto týždňa sa obe kapely predstavia postupne v Bratislave, Žiline a Banskej Bystrici, budúci týždeň budú nasledovať Prešov a Košice. V novembri a decembri sa garde obráti a skupiny si zahrajú v piatich mestách v Českej republike. Vstupenky na všetky spoločné koncerty Korben Dallas a Zrní na Slovensku sa dajú kúpiť na predpredaj.sk a v sieti Ticketportal.

Zrni autor foto Šimon Vejvančický

Slovenské koncerty turné Korben Dallas a Zrní:
22. október – Bratislava, Majestic Music Club
23. október – Žilina, Nová synagóga
24. október – Banská Bystrica, Urban Spot
30. október – Prešov, KD Solivar
31. október – Košice, Tabačka Kulturfabrik

Tracklist albumu Kam ideme:
1. Sen
2. Kamene
3. Trofeje
4. Kam ideme
5. Tváre
6. Pokušenia
7. Otec
8. Zlatý jeleň
9. Bolo nebolo
10. Za sklom

Kam ideme cover

Zdroj: Matúš Németh, manažér Korben Dallas