Košičan Denes Toth reprezentuje Slovensko na burn Residency 2015.

Košičan reprezentuje Česko a Slovensko na Ibize na celosvetovej súťaži burn Residency Lokálne ‘virtuálne’ kolo už 4. ročníka celosvetovej súťaže burn Residency prinieslo víťazstvo Denesa Totha žíjúci v Košiciach.

Denes Toth_burn

Zo 6000 prihlásených z celého sveta iba 20 DJov dostane šancu, aby sa zúčastnil bootcampu na legendárnom partyostrove Ibiza pod vedením legiend ako Carl Cox alebo Pete Tong. Po skončení sezóny na Ibize najlepší z nich získa 100 000 EUR investovaných do jeho/jej kariéry.

Toto video pekne reflektuje serióznosť tohto medzinárodného projektu:

Virtuálne finále sa konali na vlnách legendárneho rádia Ibiza Sonica, kde po odohratí dopredu nahratých setov každého finalistu oznámili meno výhercu. Do finále kategórie Česko a Slovensko sa dostalo 5 DJov, z ktorých si na základe pohovorov, hudobného výberu a prezentácií na online médiách medzinárodná porota vybrala Denesa, ktorý nás bude reprezentovať v ďalších výzvach na Ibize už začiatkom júla.

MCK15147 copy

Denes Toth sa venuje DJingu už približne 13 rokov a okrem medzinárodných vystúpení napríklad na rádiach Digitally Imported DI. FM (USA) alebo Prime FM Budapest (HUN) sa pravidelne vyskytuje aj na slovenských akciách od západu až po východ. Vďaka vlastnej značke Moody sa aj vlastnou silou snaží oživiť scénu nekomerčnej elektronickej hudby na Slovensku. Jeho celú biografiu, a samozrejme aj veľa hudby a videí nájdete na jeho stránke: https://denestoth.com/ alebo na facebooku: https://www.facebook.com/denes.toth

MCK10383

Bootcamp burn Residency 2015 sa začne 3. júla na Ibize, kde 20 vybraných DJov čaká mnoho ďalšich súťazí a z nich 5 dostane šancu ostať celé leto ako rezident v niektorom z najväčších a najprestížnejšich klubov na svete. Držme palce Denesovi, nech mu to vyjde!

Viac info o burn Residency: https://apps.facebook.com/burnresidency/

Zdroj DT