Košická rocková banda FicTive Marry začína jar vo veľkom štýle!

Na východnom Slovensku je veľmi veľa talentovaných umelcov a aj mladých kapiel s veľkým potenciálom. Medzi také kapely patrí aj rocková partička FicTive Marry, ktorá za svoje 3 roky pôsobenia povyhrávala a zúčastnila sa viacerých hudobných súťaží, krstila album skupiny Desmod v Košiciach, atď.

FicTive Marry sú „iní“ už len tým, že v kapele spieva exotický polovietnamec a na gitare hrá „baba“. Chalani a baba sa teda rozhodli „prehrať“ staronový singel DONEKONEČNA a ich voľba padla na štúdio RANDAL, kde sa točia najväčšie rockové pecky .

Producentsky sa na skladbe podieľal samotný Jimi Cimbala, ktorý do spolupráce šiel s radosťou, pretože takáto muzička mu reže. Skladba „Donekonečna“ je o boji dvoch svetov, ktoré má každý v sebe – dobro a zlo. Človek si musí prejsť všetkými pocitmi – od radosti, cez smútok, hnev, plač, spokojnosť. V texte sú skutočne hlboké myšlienky, niekedy až filozofické .

O text sa postaral líder kapely, spevák Marek Lacko, po hudobnej stránke do toho každý vložil kus svojho rockového srdca. FicTive Marry majú na leto veľké plány – opäť veľa koncertovať, skladať nové veci a dostať sa do povedomia čo najširšiemu publiku.

Ak pôjde všetko podľa plánov, spolupráca s Jimim Cimbalom bude pokračovať, pretože nastala obojstranná spokojnosť.

Odporúčame si pozrieť oficiálny fanklub na facebooku, ktorý je www.facebook.com/fictivemarry, pretože si môžete okrem aktuálneho singlu pozrieť aj nové promo fotky, o ktoré sa postaral bardejovský fotograf Pavol Delej, ktorého práca je na svetovej úrovni.

A je tu aj link na „výsluch“ tejto kapely, kde si všetku ich doterajšiu tvorbu, vrátane novinky DONEKONEČNA, môžete aj zadarmo stiahnuť. Kapela ešte odkazuje všetkým fans a budúcim fans : „Žite si svoj Rock“n“Roll !!!“

Zdroj: FicTive Marry