Král beatboxu a loopingu BEARDYMAN (UK) v Prahr!

Jeden z nejznámejších beatboxerů planety a mistr zvukových smyček BEARDYMAN dorazí předvést své umění ve čtvrtek 10.prosince do pražského klubu STORM v rámci „The Distractions Tour“!

Při své neuvěřitelné show, která bude podle jeho slov „improvizovaným výletem skrz všechny možné styly taneční hudby“ poprvé představí pražskému publiku svůj vlastní vynález „Beardytron“. Zajímá vás, co to vlastně je? Zde máte odpověď :)

Beardyman při své show využívá převážně svého hlasu, kterým je schopen napodobit snad každý hudební nástroj, který vás jen napadne. Vše si pak ukládá jako zvukové smyčky, které pak dále živě upravuje pomocí již zmíněného vynálezu jménem „Beardytron“.

Jeho sety mají široký hudební záběr a můžeme v nich slyšet prvky house, drum and bassu, dubstepu, techna, trance, breakbeatu a dalších žánrů elektronické hudby doplněné o reggae a country hudbu a daší. Navíc jsou jeho show obohacené o jeho nezaměnitelný humor a práci s publikem. A aby si ho každý návštěvník mohl vychutnat, bude streamována na velkoplošné obrazovky.

Tu správnou atmosféru pro krále beatboxu navodí DJs Dave (Substance-D project) a Akvamen.

POZOR! V prodeji jsou poslední vstupenky, prodáno je již přes 80%. Očekává se vyprodání akce v předprodeji, vstupenky na místě pravděpodobně nebudou. Pro vaše větší pohodlí bude počet vstupenek limitován. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream.

PROGRAM:
21:00 – 22:30 Dave Substance-D
22:30 – ?? BEARDYMAN live
Po jeho vystoupení DJ Akvamen

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/1481964948771744
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=615115
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

beardyman_flyer

Zdroj: Storm club