Kráľovná glam rocku Suzi Quatro, ktorá mieri na Slovensko, má spirituálne schopnosti!

Suzi Quatro mieri do Bratislavy, aby aj so slovenským publikom oslávila 50. výročie kariéry. Rocková diva na koncerte 19. decembra v bratislavskej Aegon Aréne NTC odpáli najväčšie rockové pecky a možno predvedie aj svoje spirituálne schopnosti.

Od mladosti totiž Suzi Quatro počuje hlasy mŕtvych. Suzi Quatro má toho veľa za sebou, hudbe sa totiž venuje od 14-tich rokov. Je považovaná za priekopníčku ženského rocku a jej najväčšie hity ako „Can the Can“, „48 Crash“, „Devil Gate Drive“ či „She’s In Love With You“ zažije aj Bratislava!

Kráľovná glam rocku Suzi Quatro mieri do Bratislavy osláviť so slovenským publikom 50. výročie kariéry. Svetoznáma speváčka odpáli na koncerte 19. decembra v bratislavskej Aegon Aréne NTC najväčšie rockové pecky. Suzi Quatro má však okrem hudobného talentu aj nadpozemské schopnosti. Od mladosti totiž počuje hlasy mŕtvych.

Suzi-Quatro-TinaK_6688-B

„Už ako dieťa som cítila, že som spojená so spirituálnym svetom. Myslela som si, že všetci to cítia rovnako. Počujem hlasy, nie stále, ale pri niektorých ľuďoch sa mi to občas stane. Keď stretnem človeka, ktorého som v živote nevidela, hneď viem, čo prežil. Môžete to nazvať výnimočnou intuíciou, ale je to moja top vlastnosť, pri ktorej sa na 99,9 percent nemýlim. Ak niekoho nemám rada, vždy sa ukáže, že bol na to dobrý dôvod,“ prezradila Suzi Quatro.

Suzi Quatro má toho veľa za sebou. Hudbe sa venuje od 14-tich rokov a dnes si uvedomuje, že si skorým odchodom z domu skrátila detstvo. Keď mala 21 rokov odišla od rodiny do Británie, aby odštartovala sólo kariéru. Po 20-tich rokoch, keď jej mama zomierala na rakovinu žalúdka, sa Suzi dozvedala, čo ju dlhé roky trápilo.

“Priznala sa mi, že najviac ju bolelo to, že ma nechala odísť z domu v takom mladom veku. Povedala mi: Bola si iba dieťa na ceste za všetkými pokušeniami. Keď sa obzriem späť, stratila som kus z normálneho vývoja tínedžera. Tým skorým odchodom z domu sa mi skrátilo detstvo,“ vysvetlila Suzie Quatro.

Suzi-Quatro-TinaK_6698-B

Suzi Quatro mieri onedlho na Slovensko a v charakteristickom koženom oblečení oslávi so slovenskými fanúšikmi 50. rokov muzikantskej kariéry. Pred veľkolepým koncertom 19. decembra v Aegon Aréne NTC si speváčka a hudobníčka plánuje vychutnať atmosféru hlavného mesta Slovenska. Nenechajte si ujsť hity ako „Can the Can“, „48 Crash“, „Devil Gate Drive“ či „She’s In Love With You“!

„Na Slovensku som už bola. Je to krásna krajina a dúfam, že budem mať deň pred koncertom čas poprechádzať sa po Bratislave. Odohrám dobre premyslenú a veľkolepú šou, z ktorej pôjde každý fanúšik spokojný domov!“ sľubuje akčná rockerka Suzi Quatro.

Suzi Quatro nahrala počas kariéry 16 hitov a predala vyše 45 miliónov hudobných nahrávok. Na konte má 14 štúdiových albumov. Nenechajte si ujsť unikátnu rockovú šou Suzi Quatro v Bratislave. Vstupenky na koncert legendárnej speváčky si môžete zakúpiť na: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3447/suzi-quatro alebo https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=145724.

SUZI_QUATTRO_A1_594x840_2.0.indd

Zdroj: Propaganda House s.r.o.