Krásna Lana del Rey vystúpi vo Viedni!

Americká speváčka Lana Del Rey zavíta v apríli budúci rok do Rakúska. Fanúšikovia 26-ročnej hudobníčky sa na ňu môžu tešiť 19. apríla vo viedenskom Gasometri.

Lístky sú v predaji v sieti Eventim.sk od pondelka 5. novembra. Vstupenka na státie stojí 51.40 €, na sedenie 61.40 €.

Lana Del Rey, občianskym menom Elizabeth Grant, sa do povedomia verejnosti dostala hitom Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Koncom januára tohto roka vydala album Born to Die, s ktorým žala úspechy v hitparádach na celom svete, dodnes sa z neho predali viac ako dva milióny kópií. Speváčka už stihla získať Q Award, Ivor Novello Award a Brit Award a nominovali ju na tri NME Awards.

Po Video Games nasledovali single Born to Die, Blue Jeans, National Anthem, Summertime Sadness a Ride, ktorý pochádza z špeciálnej edície štúdiovky Born to Die s podtitulom Paradise Edition. Nový album, ktorý sa na trh dostane 12. novembra, bude obsahovať celkovo deväť bonusových skladieb vrátane coververzie piesne Blue Velvet. Tú Del Rey nahrala pre kampaň odevnej značky H&M.

Lana del Rey sa sama označila za „Gangsta-Nancy-Sinatra“ a svoj hudobný štýl opísala ako „Hollywood Pop/Sadcore“. Dokonalé spojenie hudobného novátorstva s originálnym imidžom „Lolity, ktorá behá po ghette“ vynieslo mladú Američanku za neuveriteľných 12 mesiacov na absolútny vrchol zábavného priemyslu. Pre fanúšikov pripravila ikonická diva na viedenský koncert pesničky z debutového albumu Born to Die, no pribudlo aj 8 celkom nových skladieb, ktoré uzrú svetlo sveta v polovici novembra. Vstupenky na koncert, ktorý bude 19. apríla vo viedenskom Gasometri, sa na Slovensku a v Česku predávajú v sieťach Eventim.sk a Eventim.cz.

Facebook – event: https://www.facebook.com/events/478567128855372/
Vstupenky: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/lana-del-rey-wien-planettt-bank-austria-halle-gasometer-289037/event.html#

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH