Krásne tanečníčky v spojení s bojovým umením, Andrew May predstavuje nový videoklip.

Slovenský spevák Andrew May koncom minulého roka predstavil tanečný singel Pretty lies, ktorý niekoľkokrát bodoval v prvej trojke hitparády TOP 22 Európy 2. Momentálne prichádza s novinkou I don´t wanna talk about it, na ktorú natočil aj videoklip.

„Keď som uvažoval, aký singel predstavím tesne pred vydaním pripravovaného albumu, výber padol na skladbu I don´t wanna talk about it. Pieseň sa po zvukovej stránke do značnej miery odlišuje od predošlých singlov a je určitým vyjadrením môjho súčasného hudobného cítenia. Po predošlej tanečnej produkčnej premiére som sa rozhodol jemne spomaliť.“

Ako pri všetkých predošlých skladbách, aj táto pochádza zo spevákovho pera a o text sa tradične postarala textárka Patrícia Pavlíková. “ V dobe keď som písala text k skladbe som dopozerala 50 odtieňov temnoty, čo sa jemne odrazilo aj na téme piesne, dodáva Patrícia s úsmevom.“ O výsledný mastering skladby sa postarala Vlado „Randy“ Gnepa.

K skladbe sa Andrew rozhodol natočiť aj videoklip. Pri výbere režiséra padol výber na mladého talentovaného umelca Patrika Pavlisa, ktorému pri nakrúcaní sekundoval Karel Pojtinger. Kedže sme ja a Patrik z toho istého mesta, registrujeme sa navzájom už dlhšiu dobu a po jeho návrate z Anglicka sme sa dohodli, že spolu musíme niečo vytvoriť. Rytmické prvky piesne vo mne evokovali obrazy dvoch bojovníkov, ktoré som sa rozhodol doplniť vizuálnym protikladom, tanečným ženským triom. Pozvanie prijali chalani z klubu Ju Jitsu v Dubnici nad Váhom a šikovné tanečníčky zo skupiny DVUZE pod taktovkou Niny Chovančekovej.“

„Momentálne prebiehajú posledné prípravy na dokončenie a vydanie albumu a už teraz sa veľmi teším, ako ho predstavím aj na koncertných pódiách,“ dodal Andrew.

 

Zdroj: Andrej Mutňanský