Kristína je v hre o českého Slávika bez hraníc

Kristína zažíva v susednom Česku v posledných mesiacoch mimoriadne úspešné obdobie. Mladá speváčka sa za riekou Moravou presadila najmä vďaka albumu V sieti ťa mám, z ktorého sa štvorica singlov Stonka, Horehronie, V sieti ťa mám a Pri oltári objavila v tridsiatke najhranejších skladieb. Megahit Horehronie sa drží v rebríčku dokonca už úctyhodných osemdesiatštyri týždňov.

Ďalšie ocenenie sa Kristíne dostalo počas vyhlasovania PURUM hudobných cien Óčko 2011, kedy ju diváci najväčšej českej hudobnej televíznej stanice vyhlásili za víťazku kategórie Speváčka CZ & SK. O jej pozícii v Česku svedčí aj fakt, že v ankete Český slavík Mattoni 2011 je v kategórii Slavíci bez hraníc priebežne v aktuálne najlepšej šestke ako jediná speváčka, keď jej spoločnosť robia ostrieľané značky Elán, Pavol Habera, Horkýže Slíže, No Name a Miroslav Žbirka.

„Snažím sa, aby v mojich skladbách nechýbali pocity, ktoré prežíva každý z nás. Piesne nie sú iba o mne, Kamilovi Peterajovi, či Martinovi Kavuličovi, ale chceme nimi osloviť všetkých, ktorí nám dovolia, aby sa v nich našli. Ak sa dozviem, že niektorému zo singlov sa darí v rádiu, alebo ako teraz mi ľudia posielajú hlasy v rôznych anketách, myslím v prvom rade na fanúšikov a preto im patrí moje veľké ďakujem. Už som to raz povedala a zopakujem to, je príjemné prísť po ťažkom dni domov a zistiť, že človek nie je sám, ale má okolo seba ľudí, ktorí mu fandia a držia palce. Túto veľkorysú podporu si nesmierne vážim a rada by som ju splatila mojimi novými piesňami,“ vyznala sa Kristína.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET