Kristína má leto nabité koncertami!

Speváčku Kristínu fanúšikovia zbožňujú! Dokazujú to reakcie slovenského a českého publika na jej vystúpeniach.  Práve preto si Kristína cez leto nedopraje oddych a radšej koncertuje. Nedávno s kapelou v Českej republike odštartovala „Horehronie tour“, ktoré bude pokračovať po letných festivaloch  v septembri.

Krásna speváčka Kristína nedopraje oddych sebe ani fanúšikom. Nedávno vydala nový singel „Život je vždy fajn“!  S autorským tandemom Martin Kavulič a Kamil Peteraj nahrala skladbu v dvoch verziách – rádiovej aj tanečnej. Teraz si ju môžu fanúšikovia vypočuť naživo po celom Česko – Slovensku.

„Celé leto mám nabité koncertami.  V júni som hrala najmä v Česku a v júli budem vystupovať už aj na Slovenku.  V auguste sa zasa presunieme naspäť do Čiech. Tento mesiac ma čakajú dva pekné festivaly, na ktoré sa veľmi teším.“ Nadšene opisuje speváčka Kristína.

S kapelou vystúpi na festivale s gospelovým nádychom Spievame Márii, ktorý sa uskutoční 19. Júla v Trstennej. Fanúšikovia sa na ňu môžu tešiť aj na akcii Tanec slnka, ktorý bude 27. Júla v Dubnici pri Starej Turej.

„Na koncertoch sa cítim fantasticky. Som šťastná, že ľudia poznajú moje skladby ako na Slovensku tak aj v Českej republike. Spievajú moje piesne a poznajú texty, čo si nesmierne vážim hlavne u českých fanúšikov. Nedávno na mojom koncerte som pri autogramiáde stretla pár,  ktorý sa zasnúbil na mojom koncerte v Krnove. Teraz prišli za mnou, aby ma pozdravili už svoji. Bolo to veľmi milé…“ Emotívne opisuje Kristína.

Fanúšikom na koncertoch Kristína zahrá výber piesní zo všetkých troch albumov. Koncert obohatia okrem štandardných nástrojov aj exotické ukulele, tradičná domáca fujara a akordeón. Každý koncert je hudobne a žánrovo pestrý a vždy niečím výnimočný. Kristína nedávno v Českej republike odštartovala „Horehronie tour“, ktoré bude pokračovať po letných festivaloch v septembri. Fanúšikovia Kristinu zbožňujú, aj preto si vždy nájde čas na autogramiádu. Dovolenku kvôli nim rada odsunie. A leto si užije na koncertoch rozdávaním pozitívnej energie tak, ako to spieva v novej skladbe: „Život je vždy fajn, tak sa z neho teš…!“

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jaroslav Haratek